neděle 1. listopadu 2020

VYHLÁŠENÍ VÍTĚZEK.... Říjen 2020


Po zářijových pestrých barvičkách jsme v říjnu testovaly vaše technické dovednosti a musíme s radostí prohlásit, že jste všechny prospěly na výbornou. Kromě přáníček, které jste vyšperkovaly řadou vychytávek, jste nás tentokrát nechaly nahlédnout i do vašich deníčků a minialb. A my se kochaly a kochaly a kochaly ... a pravda, také jsme vybraly vítězky. Jste zvědavé, kdo je to tentokrát? Mrkněte do dnešního článku!

Říjnovou soutěž si pro vás nachystala Erika a přiznejme si to, její podmínky byly celkem výzvou, měly jste vytvořit projekt, na kterém se objeví jakákoliv podoba odklápěčky a navíc alespoň jedna samolepka. Jako inspiraci si pro vás Erika připravila minialbum v podobě kalendáře, pro které si vybrala kolekci Sunrise od 13@rts.


Vítězkou, kterou vybral náš design team, se stává:

KATARÍNA MOLNÁROVÁ  


Kataríně moc gratulujeme k výhře, kterou je poukázka na nákup v Paper Garden v hodnotě 100 Kč a kolekce scrapbookových papírů Beauty Restless od Craft O'Clock.


Vylosovanou vítězkou se stává:

JANA LEBLOCHOVÁ


Janě moc gratulujeme a posíláme slevu 10% na nákup v Paper Garden.

Všechny zúčastněné projekty si můžete prohlédnout také v naší galerii na Facebooku


A pokud jste zvědavé, jaké zadání pro vás chystáme na listopad, číhejte už zítra na našem blogu. Naše Péťa pro vás jistě vymyslí něco zajímavého. Těšíte se?

Žádné komentáře:

Okomentovat