úterý 10. listopadu 2020

ERIKA... Vánoční set s pomocníky



Už jste viděli Santovi kamarády u nás v obchůdku? Dobře, víme, že k nám chodí Ježíšek, ale i ten potřebuje občas pomoct, tak proč ne zrovna třeba od těchto malých pomocníčků. A o čem, že to mluvím?

O šabloně Santa's friends od Moda Scrap. Že jste ji ještě nezaregistrovali? Chyba, šup na e-shop, rychle mizí. Já jsem si je vybrala pro set přání a tří jmenovek. Z vánočních kolekcí jsem si vybrala kolekci Winterland od Mintay v malé verzi. Pohrála jsem si ale i s šablonou svetrového vzoru, chipboardy, novými razítky a efektu s pauzovacím papírem.





Pro přáníčko jsem zvolila klasický čtvercový formát, visačky jsou široké 7 cm a vysoké 14 cm.

Šablonka získala své uplatnění na přáníčku. Přes natrhaný pauzovací papír jsem s její pomocí vytvořila neohraničený vzorek. Použila jsem modrou barvu, tedy přesněji našeho Flufíka. Proč modrá k vánoční červené a zelené? Proč ne. Myslím, že si spolu sedly všechny barvy hezky. Jako sníh na domečku a trochu i na pauzovacím papíře jsem použila strukturovací pastu White Snow. Nakonec jsem vše dozdobila ještě několika vystřiženými motivy z kolekce. Ty se pak opakují i na visačkách.




Z razítek jsem si vybrala Wishes. Přiznám se, že mě opravdu šíleně lákal nápis "wish". Nejdřív jsem myslela, že bude i s vyřezávacími šablonami. Není, ale nebojte, vystřihnout jde hezky. V sadě najdete i různá slůvka ke kombinacím, dnes to tedy bude v angličtině. Snad se na mě zastánci češtiny nebudou zlobit. Razítkové nápisy jsem natiskla na bílé proužky, a to i na visačkách, kde jsem je na nastřihla ještě do vlaječek. No a ještě kouzelné domečkyLucerničky! Máme tolik vánočních chipboardů, že si vybere každý. 

No a po delší době jsem sáhla i po kombinaci kytiček a bobulí. V každé visačce je průchodka se stužkou a už jim chybí jen ty dárečky



Víme, že vánoční tvoření je i u Vás v plném proudu. Určitě se nám dál chlubte! Chceme vidět všechno a moc se na to těšíme. Naše skupina Paper Garden Club na Facebooku je tu pro Vás, označujte nás i na Instagramu. #papergarden_cz a #tvorimezpapiru.


Použitý materiál:

VYŘEZÁVACÍ ŠABLONA - Santa's friends

SADA SCRAPBOOK PAPÍRŮ - Winterland

ŠABLONA - Knitted Cloth

TEXTUROVACÍ PASTA - Fluffy - Ligft Blue Grey

SILIKONOVÉ RAZÍTKO - Wishes

Vánoční chipboardy

CHIPBOARD - DAYDREAM - Dekory

CHIPBOARD - WINTER IN THE CITY

CHIPBOARD - WINTER LOVE STORY 02

BOBULE

KYTIČKY



 

Žádné komentáře:

Okomentovat