pondělí 2. prosince 2019

VYHLAŠUJEME VÍTĚZKY SOUTĚŽE... Listopad 2019

Uznáváme ...  zadání listopadové soutěže, byla pěkná divočina! Ale vy jste si s tím jako vždy parádně poradili a poslali nám jeden hezčí projekt než druhý a všechny s krásnými lesními zvířátky. Teď už jste ale jistě zvědavé, kdo to vyhrál u našeho design teamu a na koho se usmálo štěstí při losování. Pojďte mrknout na vítězky naší soutěže.

Listopadovou soutěž si pro vás připravila naše Péťa. Byla na vás tentokrát hodná a měla pro vás jen jednu zásadní podmínku (i když ten svařáček jste si, doufáme, taky udělali). Měli jste zaslat projekt,  na kterém se objevila divoká zvířátka, která bychom mohli v tomto ročním období spatřit ve volné přírodě. Jako inspiraci si pro vás připravila mrazivý layout z kolekce Huge Winter od Fabriky decoru.


A vítězkou, kterou vybral náš design team, se stává:

SOŇA DRDLÍKOVÁ



Soně moc gratulujeme k výhře, kterou je poukázka na nákup v našem obchůdku v hodnotě 100Kč a kolekce papírů Huge Winter od Fabriky decoru.


Vylosovanou vítězkou se stává:

MÍŠA JURÁŠKOVÁ



Míše moc gratulujeme a posíláme slevu 10% na nákup v  Paper Garden.

Všechny zúčastněné projekty, kterých bylo tentokrát požehnaně, si můžete prohlédnout v naší galerii na Facebooku.

Zadání prosincové, poslední soutěže letošního roku, si pro vás chystá Miluška a již zítra se na něj můžete těšit na našem blogu. Je to tu ... velké finále o královnu challenge se blíží! Vydržte tedy ještě tu cílovou rovinku a soutěžte s námi i v prosinci!

Žádné komentáře:

Okomentovat