neděle 31. května 2020

SOUTĚŽ... Červen 2020



Podle počtu zaslaných soutěžních příspěvků je vidět, že tvoření na zadanou barevnou paletku vás baví! Proto si i v červnu budeme hrát s barvičkami. Ovšem tentokrát vás nečeká barevná paletka. Pojďte se mrknout, co jsme si na vás tentokrát vymyslely.

TÉMA


OMBRÉ  EFEKT

Co že to po vás chceme?  Ombré efekt znamená pozvolný přechod mezi barevnými odstíny.


ZADÁNÍ


Vytvořte jakýkoliv projekt, na kterém použijete ombré efekt.  Můžete si pohrát s akvarelovými barvami, distress inkousty, odstupňovanými odstíny jednotlivých papírů, prostě cokoli vás v rámci daného tématu napadne.


VZOROVÝ PROJEKT OD PÉTI


Jako vzorový projekt jsem si pro Vás připravila layout, jehož pozadí jsem namalovala akvarelovými barvami. Fotku jsem dozdobila krásnými květy z akvarelového papíru od Moda scrap, určenému k vybarvení, které už nějakou tu chvilku čekaly, až se k nim dostanu. Layout jsem už jen decentně dozdobila papírovými výseky a perličkami, víc nebylo potřeba.




PODMÍNKY

Fotografii Vašeho projektu nám pošlete na adresu info@papergarden.cz, do předmětu uveďte PG SOUTĚŽ 06/2020.

 Projekt musí být vytvořený jen pro naši soutěž a nesmí být použit v jiné soutěži, ani publikovaný na vaší FB stránce či blogu. 

Všechny vaše projekty budeme průběžně vkládat do alba na Facebook, kde si je můžete prohlédnout, kochat se s námi a samozřejmě se i podpořit navzájem. 



TERMÍN


úterý 30.6.2020

VÝHRA


Výherkyni zvolí náš design team. Výhrou je poukázka v hodnotě 100 Kč na nákup a sada papírů The Sweetsters od Craft O'Clock


Jako obvykle budeme mít ale i druhou vítězku. Tu vylosujeme a předáme 10% slevu na nákup v našem obchůdku.



Těšíme se na vaše projekty a teď už hurá pro barvičky 

Žádné komentáře:

Okomentovat