neděle 3. května 2020

SOUTĚŽ... Květen 2020







Tvoření v karanténě se vám evidentně líbilo, projektů přišlo spousta a to my v DT rády. Aby se nám to tvoření trošku prostřídalo, máme tu pro vás tentokrát paletku v barvách šeříku. Pojďte si zasoutěžit o papírové ceny, jednu výherkyni budeme opět vybírat a druhou losovat. Krásné tvoření!


ZADÁNÍ


Vytvořte jakýkoliv projekt, na kterém použijete alespoň 3 barvy z následující paletky




VZOROVÝ PROJEKT OD ERIKY


Jako vzorový projekt jsem si pro Vás připravila narozeninové mini. Nenazvala bych ho albem, nejsou v něm fotky, jde o přáníčko v albíčkovém provedení, ale vyřádit se na něm můžete. Pro tohle mini jsem si vybrala kolekci Majestic Iris od Fabrika Decoru. Spoustu květinek jsem vystřihla z listu s motivy, který je součástí, a doplnila i buttonky, které Majestic Iris také má. Tohle mini trochu napíná. Přání uvnitř je trochu roztahané na víc stran. Dokombinované je krajkou, provázky, stříbrnými pestíky a stužkou no a samozřejmě těmi již zmíněnými flitry, na které nezapomeňte. Tak hurá na to!











PODMÍNKY


Fotografii Vašeho projektu nám pošlete na adresu info@papergarden.cz, do předmětu uveďte PG SOUTĚŽ 5/2020.

 Projekt musí být vytvořený jen pro naši soutěž a nesmí být použit v jiné soutěži, ani publikovaný na vaší FB stránce či blogu. 

Všechny vaše projekty budeme průběžně vkládat do alba na Facebook, kde si je můžete prohlédnout, kochat se s námi a samozřejmě se i podpořit navzájem. 



TERMÍN


neděle 31.5.2020

VÝHRA



Výherkyni zvolí náš design team. Výhrou je poukázka v hodnotě 100 Kč na nákup a sada papírů Celebrate Moment 12x12 od Craft O´Clock.




Jako obvykle budeme mít ale i druhou vítězku. Tu vylosujeme a předáme 10% slevu na nákup v našem obchůdku.


Těšíme se na vaše projekty a teď už nůžky do ruky 

Žádné komentáře:

Okomentovat