středa 1. ledna 2020

VYHLAŠUJEME VÍTĚZKY SOUTĚŽE... Prosinec 2019





Tak a další rok je za námi. My ale ještě máme jednu milou povinnost před sebou – vyhlásit vítězky naší prosincové soutěže. Konec roku jsme společně zakončily ve velkém stylu a vaše projekty, které jste nám poslaly, se blyštily, až oči přecházely. Která z vás nás ohromila nejvíce a na kterou se usmálo štěstí?



Prosincovou soutěž si pro vás připravila naše Miluška. A protože byly ty Vánoce, dostaly jste za úkol vytvořit projekt s vánoční tématikou, který se blyští. Třpytky, glitry, blýskavé flitry... zkrátka není všechno zlato, co se třpytí. Jako inspiraci si pro vás připravila přáníčko z kolekce od Moda Scrap Merry and Bright.




A vítězkou, kterou vybral náš design team, se stává:

SOŇA DRDLÍKOVÁ



Soně moc gratulujeme k výhře, kterou je poukázka na nákup v našem obchůdku v hodnotě 100 Kč a balíček materiálů z kolekce We Are Family od P13 v hodnotě 300 Kč.


Vylosovanou vítězkou se stává:

ZUZANA ŘEHOŘKOVÁ



Zuzce moc gratulujeme a posíláme slevu 10 % na nákup v  Paper Garden.

Všechny zúčastněné projekty, kterých bylo tentokrát požehnaně, si můžete prohlédnout v naší galerii na Facebooku.



Zadání lednové soutěže si pro vás chystá Vipeta a můžete se na něj těšit příští týden na našem blogu. A ještě předtím budeme ještě jednou vyhlašovat. Kdo se stane Královnou challenge 2019? Už pilně sčítáme vaše body, tak sledujte náš Facebook a Instagram, ať to víte jako první.

Žádné komentáře:

Okomentovat