čtvrtek 17. března 2022

PETRA... FOTONÁVOD: Přáníčko zasazené do květináče


Také se už nemůžete dočkat jara? Těch prvních okamžiků, kdy se na procházce nebudeme muset choulit do huňaté šály? Těch okamžiků, kdy při jarním úklidu našich kreativních koutků objevíme dávno zapomenuté poklady? Také se těšíte, že opět vytáhnete všechny možné druhy kytiček? Já rozhodně ano! A protože všichni jistě přivítají svěží jarní větřík i v našich pracovnách, mám pro vás tentokrát fotonávod na přáníčko, které jste u nás na blogu ještě neviděli

Na tvorbu tohoto netradičního přáníčka ve tvaru květináče budete potřebovat jarní květinovou kolekci papírů. Věřím, že si z našich novinek vyberete. Já sáhla po Farm Sweet Farm od P13, která se mi bude hodit i k zaznamenávání našich výletů za ovečkami v okolí a práci na zahradě. Jó, holt život na vesnici nezapřeme:-D

Přáníčko se bude skládat ze dvou částí - květináče a výsuvné kartičky s přáním, která bude ozdobená květinami. Květináč si vyřízněte a narýhujte podle návodu. Kartičku jsem použila z kartičkového papíru, který je přímo součástí každé kolekce od P13.



Květináč poté jednoduše slepte oboustrannou lepící páskou. Když je hotový, vložte do něj kartičku. Část kartičky, která vyčuhuje z květináče, můžete nyní nazdobit dle své fantazie. Řiďte se pravidlem: čím bohatší, tím lepší! 



TIP 1: Kytičky doporučuji lepit 3D páskou, aby pěkně vystoupily nad květináč. Pozor si také dejte, abyste je lepili pouze ke kartičce a ne ke květináči;-)

TIP 2: Pokud máte doma sadu vyřezávacích šablon kytiček různých velikostí a tvarů, na tento typ přáníčka je ideální. Výsledek bude vypadat také krásně. 



Máte také s jarem chuť vyzkoušet nějaké nové postupy nebo projekty, které jste doposud obdivovali jenom z povzdálí? Neváhejte a pusťte se do toho! Na vaše projekty se budeme těšit v našem Paper Garden Clubu na Facebooku nebo na Instagramu s označením #papergarden_cz nebo #tvorimezpapiru.


Použitý materiál:

kolekce papírů Farm Sweet Farm (P13)

visačky  Farm Sweet Farm (P13)

visačky  Farm Sweet Farm (P13)

lotosové květy

třešňové květy

minikvítky

provázek

okrajová raznice

rýhovací podložka

oboustranná lepící páska

3D páska



Žádné komentáře:

Okomentovat