pondělí 3. května 2021

VYHLÁŠENÍ VÍTĚZEK... Duben 2021


V dubnu jsme si tak trochu zavzpomínaly na dětství, kdy jsme si navlékaly korálky, parádily se před zrcadlem a hrály si na princezničky. Opět jste nám dokázaly, že vaše zásoby kreativního materiálu nekončí u papíru, kytiček a chipboarů, ale že se i nějaký ten zatoulaný korálek najde. Moc vám všem děkujeme za zaslané projekty. A teď se už pojďte podívat, kdo tento měsíc vyhrál u našeho design teamu a koho jsme vylosovaly.


Zadání dubnové soutěže si pro vás připravila naše Erika a její jedinou podmínkou bylo použití korálků. Jako ukázkový projekt vytvořila kombinaci přáníčka a milníkové kartičky, která poputuje k jejím kamarádům a jejich nedávno narozenému chlapečkovi. Erika tvořila s kolekcí Baby toys od Craft and You.



Vítězkou, kterou vybral náš design team, se stává:


MARTINA JAROŠOVÁ



Martince moc gratulujeme k výhře, kterou je poukázka na nákup v Paper Garden v hodnotě 100 Kč a sada scrapbookových papírů Wedding Dream od Craft O'Clock.


Vylosovanou vítězkou se stává:


SOŇA OPICHALOVÁ



Soničce  moc gratulujeme a posíláme slevu 10% na nákup v Paper Garden.


Všechny zúčastněné projekty si můžete prohlédnout v naší galerii na Facebooku.

Květnové zadání soutěže si pro vás chystá naše Míša. Že bychom se tento měsíc trochu umazali od mixed medií? Zatím neprozradíme... sledujte náš blog a zítra se vše dozvíte.



Žádné komentáře:

Okomentovat