úterý 4. května 2021

SOUTĚŽ... Květen 2021



Květen je tu, ale jaro se nám ještě trochu schovává. Tento měsíc budeme jaro volat pomocí vašich soutěžních příspěvků. A věříme, že se nám ho povede přivolat.

TÉMA


Voláme jaro!


ZADÁNÍ


Vytvořte jakýkoli projekt, který bude křičet JARO - s podmínkou použití krajky! Může to být přáníčko, velký layout, cestovní deník, project life stránka, exploding box atd. Zkrátka jakýkoli projekt, z kterého poznáme, že voláte jaro.


VZOROVÝ PROJEKT OD MÍŠI

 
Jako vzorový projekt jsem nachystala přáníčko, ze kterého jasně poznáte, že volám jaro. A já po něm opravdu toužím. Pěkné, teplé počasí, dlouhé procházky, piknik v parku, objevování dětských hřišť. Přesně po tom toužím a doufám, že jaro přivoláme společně.
Celé přáníčko je vytvořené z loňských kolekcí Spring a Summer od P13. Vše jsem doplnila krajkou a průhlednými kapičkami. 





PODMÍNKY

Fotografii Vašeho projektu nám pošlete e-mailem na adresu info@papergarden.cz a jako předmět uveďte PG SOUTĚŽ 5/2021.

 Každá z Vás může poslat pouze jeden projekt, který musí být vytvořený exkluzivně pro naši soutěž. Tento projekt se nesmí už předtím zúčastnit jiné soutěže, anebo být publikovaný na vašem FB, IG nebo blogu. 

Všechny projekty průběžně vkládáme do alba na Facebook, kde si je můžete prohlédnout a autorky podpořit milým komentářem nebo palcem nahoru.


TERMÍN

pondělí 31.5. 2021


VÝHRA


Vítězku vyberou členky Design Teamu PG a ta dostane poukázku v hodnotě 100 Kč na nákup a sadu papírů ...........................

Druhou výherkyni vylosujeme a ta získá 10% slevu na nákup v Paper Garden.


Těšíme se na Vaše projekty!

Žádné komentáře:

Okomentovat