středa 6. ledna 2021

SOUTĚŽ:..Leden 2021



Začiatok nového roku sa už asi tradične spája s plánovaním, zapisovaním snov a nových cieľov, príp. predsavzatiami. Po dňoch odpočinku tento rok optimisticky naštartujeme prvou súťažou na tému...


TÉMA


Naplánuj a zapíš!



ZADANIE


Vytvorte akýkoľvek projekt na tému Naplánuj a zapíš! Môže to byť ukážka z vašeho diára, bullet journalu, TN, bloček, zápisník, layout, prianie... Projekt, s ktorým sa spája plánovanie, organizovanie a zapisovanie.


VZOROVÝ PROJEKT OD LUCIE

 
Ako vzorový projekt som pripravila dva malé zápisníky na plány a myšlienky. Použila som sadu Ginger Girl od UHK Gallery, ktorá je trochu ladená v jesenných tónoch. Vybrala som visačky s prírodnými motívmi, ktoré som dozdobila papierovými výsekmi, nápismi zo sady a enamelkami. Obal jedného zápisníka som oživila transparentnou gelly textúrovacou pastou. Oba zápisníky sa zatvárajú na gumičku, ktorá je upevnená priechodkami.








PODMIENKY


Fotografiu Vašeho projektu nám pošlite e-mailom na adresu info@papergarden.cz a ako predmet uveďte PG SOUTĚŽ 1/2021.

 Každá z Vás môže poslať iba jeden projekt, ktorý musí být vytvorený exkluzívne pre našu súťaž. Tento projekt sa nesmie už predtým zúčastniť inej súťaže, alebo byť publikovaný na vašom FB alebo blogu. 

Všetky projekty priebežne vkládáme do albumu na Facebook, kde si ich môžete pozrieť a autorky podporiť milým komentárom alebo palcom hore.


TERMÍN



nedeľa 31.1.2021


VÝHRA



Víťazku vyberú členky design teamu PG a tá dostane poukážku v hodnotě 100 Kč na nákup a sadu papierov ...

Druhú výherkyňu vylosujeme a pridáme jej 10% zľavu na nákup v Paper Garden.


Tešíme se na Vaše projekty!


Žádné komentáře:

Okomentovat