pondělí 4. ledna 2021

KRÁLOVNA CHALLENGE 2020


Řekněme si to otevřeně, rok 2020 byl pro většinu z nás rokem velice náročným, na který jen tak nezapomeneme, i když bychom to nejraději udělali. Přesto nebo možná i právě proto bylo tvoření nedílnou součástí našich životů. Mnohdy to byla jediná věc, která nás těšila a která nás držela nad vodou. Není proto divu, že budeme dnes odměňovat... velkou řadu z vás! A hlavně... dnes prozradíme, kdo se stal Královnou challenge 2020!

V roce 2020 jste mohly soutěžit ve dvanácti měsíčních soutěžích a ve třech speciálních soutěžích. V průběhu celého roku s námi soutěžilo 73 odvážných z vás a poslaly jste nám neuvěřitelných 314 soutěžních příspěvků. Mockrát vám děkujeme za každý z nich. Udělaly nám ohromnou radost a mnohdy nás samotné inspirovaly k dalšímu tvoření.

Za každý zaslaný projekt do měsíční soutěže jste mohly získat 1 bod, za příspěvky do speciálních soutěží 2 body a další body za vítězství a pravidelné soutěžení. Podrobná pravidla si můžete připomenout ZDE. Kdo získal minimálně 15 bodů, může se těšit na papírovou odměnu.

A kdo jsou tedy naše vytrvalkyně?

MIRKA ČÁSTEČKOVÁ (15 BODŮ)


IRENKA HOLÁ (21 BODŮ)


LENKA HYHLÍKOVÁ (18 BODŮ)


MARTINA JAROŠOVÁ (17 BODŮ)


KATARÍNA MOLNÁROVÁ (22 BODŮ)


SOŇA OPICHALOVÁ (17 BODŮ)


L'UBICA PRIBYLOVÁ (16 BODŮ)


LÍBA RAUCHOVÁ (22 BODŮ)


VĚRKA STRNADOVÁ (16 BODŮ)


VENDY VAŇKOVÁ (22 BODŮ)


PÉŤA WINKLEROVÁ (22 BODŮ)


Děvčatům moc gratulujeme a děkujeme za přízeň! O poukázku v hodnotě 250 Kč na nákup v Paper Garden si napište na info@papergarden.cz.


A kdo se stává KRÁLOVNOU CHALLENGE 2020? 

Tramtadadáááá! 


ZUZKA ŠEVČÍKOVÁ (23 BODŮ)


Zuzce moc gratulujeme k získání titulu Královna challenge 2020 a může se těšit na originální certifikát, poukázku na nákup v hodnotě 250Kč, balíček materiálů v hodnotě 500Kč a zveme ji do naší rubriky Host v Paper Garden. 



Dnešním dnem také odstartujeme soutěž o Královnu challenge 2021. Chcete se přidat? 

Zde jsou pravidla:

  • Zúčastněte se co nejvíce našich pravidelných i speciálních scrapbookových soutěží.
  • Klasické měsíční challenge budou bodované 1 bodem. Vítězství v klasické soutěži je také za 1 bod (týká se i vylosované vítězky).
  • Speciální soutěže (např. narozeninová challenge) budou za 2 body.

 

Soutěžící, která získá nejvyšší počet bodůobdrží titul KRÁLOVNA CHALLENGE 2021.

 

Součástí ocenění bude originální certifikát, poukázka na nákup v hodnotě 250 Kč, balíček materiálů v hodnotě 500 Kč a pozvání do rubriky Host v Paper Garden.


Účastnice, které budou bodově na 2. - 5. místě, obdrží poukázku v hodnotě 200 Kč.

 

---

 

 

A v příštích dnech začínáme lednovou soutěží, tak ji vyhlížejte na našem blogu!

 

Těšíme se na další tvořivý rok s vámi!

Žádné komentáře:

Okomentovat