čtvrtek 2. července 2020

VYHLÁŠENÍ VÍTĚZEK... Červen 2020


Hip hip hurá! Tak a máme ho za sebou ... tenhle podivný školní půlrok skončil a my si můžeme začít užívat prázdninovou pohodu. Ještě než se ale vydáme lenošit k vodě, máme to potěšení vyhlásit červnové vítězky. Velký potlesk patří všem z vás, které jste kromě přáníček a krabiček na sladkosti pro paní učitelky zvládly tvořit i do naší soutěže. Ale vítězky, které si odnesou krásné ceny, mohou být jen dvě ... a kdo tedy vyhrál tentokrát?

Červnovou soutěž si pro vás připravila Péťa a měly jste za úkol do svých projektů zapracovat ombré efekt. Jako inspiraci si pro vás připravila layout, jehož pozadí s ombré efektem namalovala akvarelovými barvami a layout dozdobila vybarvenými květinami od Moda Scrap.



Vítězkou, kterou vybral náš design team, se stává:

LENKA HYHLÍKOVÁ



Lence moc gratulujeme k výhře, kterou je poukázka na nákup v Paper Garden v hodnotě 100 Kč a kolekce scrapbookových papírů The Sweetsters od Craft O'Clock.

Vylosovanou vítězkou se stává:

 VĚRA KNODLOVÁ



Věrce moc gratulujeme a posíláme slevu 10% na nákup v Paper Garden.

Všechny zúčastněné projekty si můžete prohlédnout také v naší galerii na Facebooku.


A pozor! Prázdniny plné lenošení sice začínají, ale my v Paper Garden rozhodně lenošit nebudeme a vy už se můžete těšit na nové zadání soutěže, tentokrát v režii naší Míši! Copak si na vás asi vymyslí? Těšíte se???




Žádné komentáře:

Okomentovat