neděle 1. září 2019

SOUTĚŽ... Záři 2019

Prázdniny skončily, začíná školní rok. A jak jinak ho oslavit, než naší novou soutěží? Tentokrát si pro Vás zadání připravila Míša a je ve stylu Muži v černém :)



ZADÁNÍ:

Vytvořte libovolný projekt s následujícími podmínkami:

1. vytvořte pánský projekt (přání, stránka, minialbum, visačka, ...)

2. projekt musí být z větší části černobílý

VZOROVÝ PROJEKT  OD MÍŠI:

Moc se mi líbí nová kolekce od Piatek13 Soulmate. Je v tmavších odstínech, přesně vhodná pro pánské projekty. Sady papírů máme dokonce ve 3 velikostech, 6*6 , 6*8 a 12*12. K sadám je několik doplňků, jako například visačky, písmenka, samolepící výseky a nápisy a spoustu dalšího. Protože brzy pojedeme slavit jedny pánské narozeniny, rozhodla jsem se udělat pánské přání. Přáníčko je v podstatě velmi jednoduché, ale když oni ti chlapi stejně moc na to zdobení nejsou, že jo? :)) Použila jsem sadu 6*8, kulatou visačku a nápis.







PODMÍNKY:


Fotografii Vašeho projektu nám pošlete e-mailem na adresu info@papergarden.cz a jako předmět uveďte PG SOUTĚŽ 09/2019.

 Každý může poslat pouze jeden projekt, který musí být vytvořený exkluzivně pro naši soutěž. Tento projekt se nesmí už předtím účastnit jiné soutěže, či být publikovaný na vašem FB či blogu. 

Všechny projekty budeme průběžně vkládat do alba na Facebook, kde si je můžete prohlédnout a autorky podpořit milým komentářem nebo palcem nahoru :-).

TERMÍN:


pondělí 30.9.2019

VÝHRA:


Vítězku vyberou členky design teamu PG a obdrží poukázku v hodnotě 100 Kč na nákup a papíry z kolekce ................. od ........................

Druhá výherkyně vznikne losováním a obdrží 10% slevu na nákup v Paper Garden.

Těšíme se na vaše projekty! 

Žádné komentáře:

Okomentovat