čtvrtek 18. dubna 2019

PETRA ... Luxusně univerzální visačky


 Pomalu ale jistě se blíží květen, měsíc, kdy řada mých přátel, známých a také členů rodiny slaví narozeniny a svátky. Je tedy třeba se řádně předzásobit dárečky a dárkovými visačkami. Pokud byste si chtěly vyrobit univerzální visačku, která se hodí jak pro dámy, tak pro pány, nechte se inspirovat dnešním článkem.

Málokterá kolekce papírů je tak kontrastní jako Life Stories od Mintay. Na těchto papírech najdete krásné květy, které se hodí pro něžné dámské projekty. Však už jste se mohly kochat romantickým layoutem od Míši. Ale zároveň je zde řada motivů, jako jsou rezavá kování, šroubky nebo oprýskané zdi, které jsou ideální pro pánské projekty.





Tohoto kontrastu jsem se rozhodla využít a vytvořit univerzální visačky, kterými bude možné ozdobit dáreček určený jak pro dámu, tak pro pána. Je třeba držet se hesla vždy připraven, že!



Visačky jsou vrstvené a bohatě zdobené gázou, vystřiženými motivy, svorkou, kytičkami a provázky, což jim dodává krásný trojrozměrný efekt. Okraje visaček a také všech motivů jsou zatupované distress inkoustem, který má podtrhnout jejich oprýskaný vzhled a celkově utlumit a sjednotit jejich barevnost.


Výsledkem jsou sice bohatě zdobené, ale přesto decentní visačky, které budou působit luxusně na dárečku zabaleném třeba jenom v kraftovém papíře.


Použitý materiál:

gáza
texturovací pasta

 Přeji vám krásné jarní dny plné sluníčka, které vás nabijí novou energií a pokud si najdete chvilku na tvoření, určitě se nám svými projekty pochlubte, třeba na Facebooku nebo na Instagramu s hastagem #papergarden_cz nebo #tvorimezpapiru. 

Žádné komentáře:

Okomentovat