středa 17. dubna 2019

HOST V PAPER GARDEN... Jana Bennett


Zdravím všechny příznivce „papírové zahrádky“ (Dianko, děkuji za pozvání!). Kdo mé tvoření aspoň trochu znáte, tak si asi říkáte, že tu jsem omylem. Za celý rok nenalepím jedinou kytku. I přesto mám tu čest vám ukázat, co jsem vytvořila z dokonalých materiálů Studia Forty. Protože tuhle papírovou značku, tu já můžu.


Není třeba si nic namlouvat. Kolekce Daydream je prostě snová a přesně moje krevní skupina. A když jednoho sobotního večera tvoříte kousek od Diančinýho obchůdku, kam tento poklad právě naskladnila, je jasné, že jednu PL stránku (a určitě nezůstane u jedné) z té krásy prostě musíte slepit!


Kromě razítek jsem nasyslila všechno. Na stránce jsem použila tři druhy papírů. Kombinování barev se vůbec nemusíte bát. Tvoříte-li z jedné kolekce, všechno už za vás vymyslel designér a vy si to jen doladíte k fotkám. Mně se hodila zelená (jahodové lány), růžová (holky a cupcaky, to je jasné!) a optimistická žlutá, kterou mám v poslední době moc ráda.



Průhledné samolepky jsou už také klasikou. Super se hodí jak na fotku, tak pod ni. Nerada píšu journaling (texty) na barevné papíry, ale tyto mají velmi jemné barvy, a tak se to dalo. A když se to nedá, přijdou na řadu bílé journalingové kartičky.



V kolekcích Studia Forty mě taky baví washi proužky. Krásně se s nimi dozdobuje stránka a já je ráda lepím pod fotky, abych doladila a vyvážila barevnost stránky. A když jsem to všechno takhle dokončila, přihodila mi Dianka pár dřevěných chipboardů. Ty se prostě vejdou a hodí všude!



Jestli vás ještě tahle jarně laděná nádhera s názvem Daydream minula, tak doufám, že to po dnešku napravíte. Se značkou Studio Forty tvořím již rok a zcela upřímně vám říkám, že tahle kolekce je dle mého jejich nejpovedenější!

Žádné komentáře:

Okomentovat