úterý 3. ledna 2017

SOUTĚŽ... Leden 2017

Náš první příspěvek v novém roce je soutěžní. Nicméně, to nám nezabrání, poděkovat Vám za přízeň v roce minulém, za Vaši podporu, nápady a účast v soutěžích. To vše bylo pro nás signálem k tomu, že věci děláme dobře, že se Vám v naší papírové zahrádce líbí, a vlévalo nám to energii do žil ve chvílích, kdy bychom ji jinak těžko hledali. Díky tomu jsme vkročili s nadšením do nového roku a móóóc se těšíme na jaro, kdy budeme moct rozkvést v tom pravém slova smyslu :-) Aby nám to lépe utíkalo, směrem k těm prvním teplým paprskům, zkrátíme si čekání tvořením s odměnou... :-)

ZADÁNÍ: Vytvořte vánoční přáníčko podle paletky, kterou pro Vás vybrala Jíťa.


VZOROVÝ PROJEKT OD JITKY:


PODMÍNKY ÚČASTI: Přáníčko nebo jiný projekt nám pošlete e-mailem na adresu info@papergarden.cz a jako předmět napište PG SOUTĚŽ 01/2017. Všechny přáníčka budeme průběžně vkládat do alba na náš Facebook, kde si je můžete prohlédout :-) Jedinou podmínkou je, že projekt musí být vytvořen exkluzivně pro naši challenge, tudíž se nesmí dříve účastnit jiné soutěže či být publikován na Vašem FB či blogu.

TERMÍN: středa 25.1.2017

CENA: Hlavního výherce vybere odborná porota - členky design teamu PG - a bude oceněn 100 Kč poukázkou na nákup v e-shopu Paper Garden a sadu papírů Everyday Spring 12x12. Druhý výherce vznikne náhodným losováním a obdrží 10% slevu na nákup v Paper Garden.

VYHLÁŠENÍ: Vyhlášení vítězů bude v pátek 27.1.2017.2016 na blogu Paper Garden.

Těšíme se na Vaše příspěvky!

Žádné komentáře:

Okomentovat