středa 18. ledna 2017

JITKA... Ojíněné valentýnky



Můj druhý článek tohoto roku. Nedá mi to se nezamyslet, jak se v uplynulém roce změnila má kreativní tvorba. Osud tomu tak chtěl, že jsem na scrapbookovém srazu potkala Dianku, sympatickou holčinu, která rozjížděla svůj e-shop Paper Garden. Obdivuji její nádherná přáníčka a když od ní přišla nabídka spolupráce v design týmu, nemohla jsem tomu skoro ani uvěřit :D Mým projektům od té doby nechybí kytičky, pastelové barvy nebo krajky. To, co mi dřív přišlo příliš romantické mi teď přijde nádherné. Mými oblíbenými barvami se staly růžová a tyrkysová, které se začínají promítat i do mého šatníku (fakt bych si nikdy předtím nekoupila růžové boty :D ) A tak je můj druhý letošní příspěvek příznačně v těchto barvách... 

Pro přáníčko jsem zvolila bílý obdélníkový základ a růžový podklad ze sady Music Letters. Tomuto jemně růžovému podkladu s notičkovým potiskem jsem postaršila okraje a na něj nalepila proužky barevně ladících papírů (já použila Snow Queen II a Everyday Springv různých šířkách a délkách. V místě pod květinami a trochu kolem jsem rozpatlala gesso a nanesla trochu třpytu, které jsem znovuobjevila zapadlé v šuplíku :) Zasušila jsem horkovzdušnou pistolí. Na závěr ještě pár cákanců bílého inkoustu a podklad je hotov :)


Domimantním prvkem na přáníčku je velké chipboardové srdce, které je ještě natřené bílým gessem, aby lépe ladilo s celkovým vzhledem přáníčka.

Nemůže chybět květinové zdobení v podobě gardénie, divoké růže, jabloňových kvítků a kvítek.


Stejně jako loni, i letos hodlám pokračovat v mém multipřáníčkovém trendu :D Jednak proto, že při výrobě čehokoli prostě potřebuju mít výběr a prodírat se všema krabicema po celém bytě kvůli jedinému přáníčku mi přijde děsně neefektivní, ale také proto, že tvoření mě baví a naplňuje a moje radost nad hotovými přáníčky se tak násobí :D No prostě si nemůžu pomoct... A proto vám představuji celou rodinku ojíněných valentýnek :)




























Zkuste si také vytvořit romantické přáníčko, kterým se můžete naladit na přicházející Valentýn. Pochlubit se s ním můžete v naší soutěži, jejíž pravidla najdete ZDE :)

Krásný kreativní den!

Jitka JIXIK

Žádné komentáře:

Okomentovat