pondělí 30. ledna 2017

SOUTĚŽ... Únor 2017



Únor je měsíc, kdy už je zima fakt dlouhá pro všechny. Je to ale také měsíc lásky, takže pokud máte někoho, ke komu se v mrazu můžete přitulit, máte vyhráno! :-) Vyhrát můžete i u nás v Paper Garden, a to v dalším díle našeho kreativního soutěžení. Opět budeme hrát lákavé ceny a po lednové famózní účasti očekáváme útok na rekord! :-) Barevnou paletku pro Vás tentokrát připravila Dianka a další podmínka soutěže je celkem nasnadě...

ZADÁNÍ: Vytvořte zamilované přáníčko či jiný projekt z papíru podle paletky, kterou pro Vás připravila Dianka.


VZOROVÝ PROJEKT OD DIANKY:






PODMÍNKY ÚČASTI: Přáníčko nebo jiný projekt nám pošlete e-mailem na adresu info@papergarden.cz a jako předmět napište PG SOUTĚŽ 02/2017. Všechny přáníčka budeme průběžně vkládat do alba na náš Facebook, kde si je můžete prohlédout :-) Jedinou podmínkou je, že projekt musí být vytvořen exkluzivně pro naši challenge, tudíž se nesmí dříve účastnit jiné soutěže či být publikován na Vašem FB či blogu.

TERMÍN: středa 22.2.2017

CENA: Hlavního výherce vybere odborná porota - členky design teamu PG - a bude oceněn 100 Kč poukázkou na nákup v e-shopu Paper Garden a sadu papírů Misty Morning 12x12. Druhý výherce vznikne losováním a obdrží 10% slevu na nákup v Paper Garden.

VYHLÁŠENÍ: Vyhlášení vítězů bude v pátek 24.2.2017 na blogu Paper Garden.

Těšíme se na Vaše příspěvky!

Žádné komentáře:

Okomentovat