čtvrtek 24. září 2020

WORKSHOP... Podzimní POP-UP box


Naše milé scrapženy, už dlouho jsme si nedaly žádný kurzík. Tak pojďte využít sychravého počasí, nakouknout do našeho krámku plného papírových laskomin a neodolatelných ozdůbek a zatvořit si.
V sobotu 17. 10. 2020 od 10 do 13 hodin vás zveme na workshop. S naší Vipetou si střihnete podzimní pop-up box.


Tvořit budeme z podzimních materiálů a dokonce dostanete na výběr ze dvou kolekcí. Bude to zvířátková Autumn od P13 nebo zasněná Fall Festival od Mintay

Kdyby vám v balíčku náhodou něco chybělo, k dispozici budete mít celý krámek, ve kterém si můžete u naší šéfové Dianky nakoupit zboží s 10% slevou.


Workshopem vás provede naše Vipeta (Petra Vicková), která vás naučí, jak vyrobit pop-up box. Je to 3D členité přáníčko, které můžete složit a vložit obdarovanému do obálky. Zároveň slouží jako krásná dekorace. Takže je dost možné, že si ho necháte pro sebe ;-)



Budeme stříhat, rýhovat, lepit... a hlavně pořádně probereme našeho papírového koníčka. K dispozici budete mít různé pomůcky na tvoření jako Big shot, rýhovačku nebo řezačku. A samozřejmě vás budeme celé 3 hodiny zásobovat vodou, čajem, kávou a něčím dobrým na zub.





Těšíte se? My moc! Své místo na workshopu si rezervujte tady:




Vipeta a Dianka

Žádné komentáře:

Okomentovat