čtvrtek 3. září 2020

SOUTĚŽ... Září 2020

 


Od zmrzliny a osviežujúcich letných drinkov sme preskočili k teplému čaju a varenému vínu. Pekne sa zababušte do voľného svetra, zapáľte si vonnú sviečku a poďte s nami tvoriť!


ZADANIE

Vytvorte akýkoľvek projekt, na ktorom použijete aspoň 3 farby z našej paletky. V malom množstve môžete použiť aj bielu a čiernu (základ, papierové výrezy, cákance..). Tvoriť môžete priania, zápisníky, scrapbookové stránky a ďalšie projekty, ale na výsledku musia dominovať farby z našej paletky.




VZOROVÝ PROJEKT OD LUCIE

Ako inšpiráciu farebnou paletkou som pre Vás priravila jesenné prianie. Pracovala som s malou sadou papierov The Four seasons - Autumn od P13. Páči sa mi farebná kombinácia aj množstvo akvarelových motívov, ktoré zahrejú aspoň na papieri, keď vonku to už začína byť trochu vlezlé. Na kraftový základ som narazítkovala listy a malé jablká. Pridala som textové razítko a celé prianie dozdobila navrstvenými jesennými motívmi a enamelkami



PODMIENKY

Fotografiu Vašeho projektu nám pošlite e-mailom na adresu info@papergarden.cz a ako predmet uveďte PG SOUTĚŽ 9/2020.

 Každá z Vás môže poslať iba jeden projekt, ktorý musí být vytvorený exkluzívne pre našu súťaž. Tento projekt sa nesmie už predtým zúčastniť inej súťaže, alebo byť publikovaný na vašom FB alebo blogu. 

Všetky projekty priebežne vkládáme do albumu na Facebook, kde si ich môžete pozrieť a autorky podporiť milým komentárom alebo palcom hore.

TERMÍN

streda 30.9.

VÝHRA

Víťazku vyberú členky design teamu PG a tá dostane poukážku v hodnotě 100 Kč na nákup a sadu papierov The Four Seasons - Autumn od P13.




Druhú výherkyňu vylosujeme a pridáme jej 10% zľavu na nákup v Paper Garden.


Tešíme se na Vaše jesenné projekty!


Žádné komentáře:

Okomentovat