pátek 11. září 2020

PETRA...VIDEONÁVOD: Hravé cik cak minialbum

Rádi byste si pro sebe nebo pro své blízké vytvořili minialbíčko na pár fotek, které se pohodlně vejde do kabelky, abyste ho mohli jen tak mimochodem v kavárně u kávičky vytáhnout a pochlubit se nejnovějšími fotkami z dovolené nebo svými vnoučátky? Takové minialbum, jehož výroba vás nezruinuje ani finančně, ani časově? Mrkněte do dnešního článku, protože vám ukážu, jak na něj! A samozřejmě se můžete těšit i na video!

Už nějaký ten pátek jsem měla doma na stole kolekci Family tree od Scrapmiru a stále zvažovala, co s ní provedu. Přáníčko, boxík? Ale kdepak! Tahle sada si přece přímo říká o nějaké minialbíčko plné rodinných fotek. 



Přiznám se, že se mi tentokrát nechtělo do nějakého veledíla, a tak vzniklo poměrně rychlé, hravé cik cak minialbum, do kterého se vejde 10 fotografií o rozměrech 9,5 x 6,5 cm.



Pokud byste si ho chtěli také vyrobit, připravte si následující materiál:

  • scrapbookové papíry 16 x 9 cm (3x) a 12,5 x 8 cm (8x) a 10 x 8 cm (5x) a 2 x 8 cm (6x) - uznávám ... tenhle řádek vypadá jako dost děsivá matematická rovnice, takže pokud si nejste jisté, co to po vás chci, mrkněte raději rovnou do videa;-) 
A teď už jen stačí pustit si video, kde vám krok za krokem ukážu, jak si celé album vyrobit. No dobře, dobře ... pokud chcete, aby vám podobné album přistálo na stole, budete muset kromě sledování videa ještě ladit vzory a barvy, měřit, stříhat, lepit ... ale nepochybuju o tom, že to už je pro vás brnkačka;-)

VIDEO

Máte hotovo? Hurá!!! Tak šup s fotečkami hotových minialbíček do naší skupinky Paper Garden Club na Facebooku nebo na Instagram s hastagem #tvorimezpapiru a #papergarden_cz, ať můžu rozdávat samé jedničky s hvězdičkami, když už nám začal ten školní rok! 

Žádné komentáře:

Okomentovat