neděle 25. srpna 2019

PETRA ... Peek-a-boo přání


Pokud jsem vás svým minulým článkem navnadila ke koupi několika nových rozkošných razítek, určitě  uvítáte další razítkovací inspiraci. A to ne jen tak ledajakou! Dnes se mrkneme na to, jak vyrobit další z interaktivních přáníček, tzv. PEEK-A-BOO přání.

Přiznám se, že nemám tušení, kdo s tímto přáníčkem přišel jako první (já ho objevila u Jennifer McGuire), ale každopádně by zasloužil velké díky nás všech, kteří rádi vyrábějí vtipná přáníčka s trochou toho překvapení uvnitř. Patříte také mezi nás? Tak pojďte mrknout, jak si takové přáníčko vyrobit, je to vlastně velmi jednoduché.




Co budete potřebovat:

1. Jednobarevnou nebo jemně vzorovanou čtvrtku na základ přání (nejlépe na nich vyniknou razítkované motivy)
2.  Dvě vyřezávací šablony ve tvaru kolečka, čtverečku, srdíčka nebo obdélníčku, vždy jeden menší a jeden větší motiv.
3. Razítka s nejrůznějšími motivy postaviček, zvířátek, květin a nápisů, kterými přání ozdobíte. Zde už se fantazii meze nekladou. 
4. Průhlednou lepící pásku, oboustrannou lepící pásku a pěnovou lepící pásku.
5. Další ozdůbky dle potřeby.

Já jsem na ozdobení použila má nejoblíbenější razítka od My Favorite Things, a to sadu Magical Dragons. K vybarveným obrázkům jsem už jen vyřezala obláčky a přidala hvězdičkové flitry.

Nebojte se různě experimentovat. Místo měnících se nápisů v okénku, se mohou měnit obrázky a nápis může být natisknutý naopak na vnější a vnitřní straně přání. Místo narazítkovaných motivů zkuste použít vystříhané motivy ze scrapbookových papírů a tak dále a tak dále.


Možností je celá řada. Takže se nebojte a zkoušejte a vaše dílka nám určitě zašlete do našeho Paper Garden klubu na Facebook nebo se jimi pochlubte na Instagramu s hastagem #tvorimezpapiru a #papergarden_cz, ať se můžeme také pokochat.






Žádné komentáře:

Okomentovat