úterý 20. srpna 2019

HOST V PAPERGARDEN... Veronika Balková


Ahoj pozdravujem všetkých fanúšikov Paper Garden, keď mi Dianka napísala e-mail, či sa stanem hosťom v PG, veľmi som sa potešila. Som Veronika Balková, mám 24 rokov, krásnu 3-ročnú dcérku, ktorú budem viesť v mojich šľapajách a dúfať že objaví čaro handmade tvorby.  
Tvorenie ma sprevádza už od malička. K scrapbookingu ma priviedla svadba mojej sestry. Objavila som na internete exploding box a scrapbook album, vtedy som si povedala, to musím skúsiť! Darček bol na svete ☺. Papierovému tvoreniu sa venujem už 1 a pol roka a neplánujem skončiť, je to môj relax a čistenie mysle.
V začiatkoch som tvorila na kuchynskom stole v obývačke a kade-tade po byte. Našťastie sa na to môj manžel nemohol pozerať a urobil mi v spálni pracovný kútik. 
Na Paper Garden som natrafila, keď som potrebovala nakúpiť väčšie množstvo papierových kvietkov. Tie nemôžu v mojej tvorbe chýbať a nemám ich nikdy dosť. Najradšej a aj najviac tvorím svadobné albumy, knihy hostí a exploding boxy. Mám rada vystrihovačky a vrstvenie papierových výrezov, kvietkov, lístkov v kombinácii s 3D kvietkami a lepenkovými výrezmi.


Som veľmi rada, že som dostala šancu hosťovať na blogu Paper Garden. Prajem všetkým veľa kreatívnych chvíľ pri vašom tvorení.

Žádné komentáře:

Okomentovat