úterý 2. července 2019

SOUTĚŽ... Červenec 2019


Hurá, jsou tu prázdniny a s nimi i zasloužený odpočinek a dovolená. My v Paper Garden ale jedeme dál a máme pro vás červencovou soutěž a s ní i krásnou malinovou paletku. To abyste se o dovolené nenudily ;-)

ZADÁNÍ:

Vytvořte libovolný projekt s následujícími podmínkami:

1. vytvořte projekt s letní tematikou (sluníčko, zmrzlina, pláž,...)

2. na projektu použijte minimálně 3 barvy z malinové paletky

VZOROVÝ PROJEKT A MALINOVÁ PALETKA OD VIPETY:

Pro inspiraci jsem si vzala k ruce vyletněnou letní kolekci Let´s Flamingle od Piatek 13 a zdokumentovala naše pokusy s výrobou domácí zmrzliny. Použila jsem obě strany jednoho papíru – jednu stranu s proužky jako podklad a z druhého papíru s tím samým vzorem jsem vystřihala květiny. K tomu stačilo už jen pár samolepek, cákanců a svorek.




PODMÍNKY:


Fotografii Vašeho projektu nám pošlete e-mailem na adresu info@papergarden.cz a jako předmět uveďte PG SOUTĚŽ 07/2019.

 Každý může poslat pouze jeden projekt, který musí být vytvořený exkluzivně pro naši soutěž. Tento projekt se nesmí už předtím účastnit jiné soutěže, či být publikovaný na vašem FB či blogu. 

Všechny projekty budeme průběžně vkládat do alba na Facebook, kde si je můžete prohlédnout a autorky podpořit milým komentářem nebo palcem nahoru :-).

TERMÍN:


středa 31.7.2019

VÝHRA:


Vítězku vyberou členky design teamu PG a obdrží poukázku v hodnotě 100 Kč na nákup a papíry z kolekce ................. od ........................

Druhá výherkyně vznikne losováním a obdrží 10% slevu na nákup v Paper Garden.

Těšíme se na vaše projekty! 

Žádné komentáře:

Okomentovat