středa 2. února 2022

SOUTĚŽ ... Únor 2022

Lednová soutěž již zná svou vítězku a tak je čas, podívat se na zadání únorové soutěže. A jestli jste si mysleli, že vás letos ušetříme valentýnského tvoření, tak to tedy neeeee ... Pojďte se s námi v únoru ponořit do zamilovaného tvoření a vytvořte nějaký speciální dárek pro ty vašemu srdci nejbližší.

TÉMA


Řekni "miluji tě" dárečkem


ZADÁNÍ


Vytvoř jakýkoli projekt, který bude obsahovat originálně zabalený valentýnský dáreček. Můžeš tvořit přáníčko s dárkovou kapsou, 3D projekt, exploding box, obálky ... Zkrátka cokoli, co bude obsahovat nějaký malý dáreček nebo pozornost pro vaši lásku nebo prostě nej kámošku. Co se týče barev, tak ať to vypadá alespoň trochu valentýnsky ... růžová, červená, vínová apod.


VZOROVÝ PROJEKT OD MONČI

 
Mým vzorovým projektem je 3D valentýnská krabička, kterou jsem vyřezala na Big Shotu pomocí vyřezávací šablony Hexagon Box of Moda Scrap. Použila jsem kolekci ROSE WINE od Paper Heaven. Krabička byla hotová raz dva, protože ji máte nejen vyřezanou, ale i narýhovanou a během chvilky je slepená. Stačilo přidat pár lístečků, růžiček a provázek. Krabička je velká tak akorát a její velikost můžete odhadnout dle naskládaných bonbónků uvnitř (jinak krabička je široká asi 7 cm v horní části, 6 cm ve spodní části a je 4,5 cm vysoká). A jedna taková perlička - schovávala jsem si bonboniéru Fererro, co jsem dostala k vánocům, že z ní použiji ty bonbónky a krabičku naplním. Ehm ... tak prej ne, Marťa mi to potají celý vyluxoval a nechal jen tyhle bonbóny z hořké čokolády, protože ta mu nechutná :-) 
Moc se těšíme na vaše příspěvky a já jsem moc zvědavá, jakými nádhernými a důmyslnými projekty nás tentokrát překvapíte.

PODMÍNKY

Fotografii Vašeho projektu nám pošlete e-mailem na adresu info@papergarden.cz a jako předmět uveďte PG SOUTĚŽ 2/2022.

 Každá z Vás může poslat pouze jeden projekt, který musí být vytvořený exkluzivně pro naši soutěž. Tento projekt se nesmí už předtím zúčastnit jiné soutěže, anebo být publikovaný na vašem FB, IG nebo blogu. 

Všechny projekty průběžně vkládáme do alba na Facebook, kde si je můžete prohlédnout a autorky podpořit milým komentářem nebo palcem nahoru.


TERMÍN

pondělí 28. 2. 2022


VÝHRA


Vítězku vyberou členky Design Teamu PG a ta dostane poukázku v hodnotě 100 Kč na nákup a sadu papírů ...........................

Druhou výherkyni vylosujeme a ta získá 10% slevu na nákup v Paper Garden.


Těšíme se na Vaše projekty!

Žádné komentáře:

Okomentovat