neděle 1. srpna 2021

SOUTĚŽ... Srpen 2021

Polovina prázdnin je za námi, dovolené jsou v plném proudu a my věříme, že si je užíváte plnými doušky, ať už jste naložení ve vodě nebo s batohy na zádech. A právě pro vás všechny, kteří jste se během svého volna někam vydali, bude naše srpnová soutěž, tak se pojďte podívat na zadání, ať můžete začít tvořit.


TÉMA

 

Cestou necestou



ZADÁNÍ

 

 

Vytvořte jakýkoli projekt s tématem cestování. Může se jednat o přáníčko s přáním šťastné cesty, layout zaznamenávající nezapomenutelný výlet, project life nebo třeba album z dovolené.


VZOROVÝ PROJEKT OD PÉTI


Jako inspiraci jsem si pro vás připravila lift úžasné stránky od Serena Testa, kterou jsem si chtěla dlouho vyzkoušet. Tato kompozice se mi hodila, protože jsem na stránce chtěla mít poměrně hodně fotek, abych zachytila celý výlet Dlouhoňovickou stezkou. K ruce jsem si tentokrát vzala kolekci Picnic od Cocoloko.



Mimochodem když už máme to cestovatelské téma... až budete mít cestu východními Čechami, stezku Dlouhoňovice určitě doporučuji! Zakončit ji můžete výborným zákuskem na nedalekém Babiččině statku v Líšnici;-)





PODMÍNKY

 

Fotografii Vašeho projektu nám pošlete e-mailem na adresu info@papergarden.cz a jako předmět uveďte PG SOUTĚŽ 8/2021.

 

 Každá z Vás může poslat pouze jeden projekt, který musí být vytvořený exkluzivně pro naši soutěž. Tento projekt se nesmí už předtím zúčastnit jiné soutěže, anebo být publikovaný na vašem FB, IG nebo blogu. 

 

Všechny projekty průběžně vkládáme do alba na Facebook, kde si je můžete prohlédnout a autorky podpořit milým komentářem nebo palcem nahoru.

 

 

TERMÍN

 

úterý 31. 8. 2021

 

 

VÝHRA

 

Vítězku vyberou členky Design Teamu PG a ta dostane poukázku v hodnotě 200 Kč na nákup a sadu 6" x  6" papírů Watercolor Foral (Prima Marketing)


Těšíme se na vaše projekty!

Žádné komentáře:

Okomentovat