neděle 3. listopadu 2019

SOUTĚŽ ... LISTOPAD 2019



Listí na stromech pomalu opadává, teploty neúprosně klesají k nule. Zvířata se už buď vydala na cestu do teplých krajin nebo se připravují na zimu. A právě o nich, o zvířátkách,  bude letošní listopadová soutěž.

TÉMA:

"KOMU SE NELENÍ, TOMU SE JELENI"

ZADÁNÍ:
  
1. udělejte si horký svařák, kakao, kafíčko nebo čajík, ať se u toho tvoření trochu zahřejete

2. vytvořte projekt, na kterém se objeví divoká zvířata, která bychom mohli v tomto období spatřit v našich zeměpisných šířkách ve volné přírodě, například jeleni, lišky, veverky, medvědi, sýkorky, sovy, kachny a podobně. Zapomeňte tentokrát na motýlky a včeličky, těm už by byla zima. 

3. užijte si tvoření


VZOROVÝ PROJEKT  OD PÉTI:

Jako inspiraci jsem si pro vás tentokrát připravila už trochu mrazivý layout z kolekce Huge winter od Fabriky decoru. Jako podklad jsem zvolila modrý scrapbookový papír plný divokých zvířátek a zimních motivů, které krásně doplňují fotografie našich zimních radovánek. Na papír jsem přidala pomocí maskovací šablony texturu evokující sněhové koule a layout jsem poté zdobila papírovými výseky a chipboardy.




PODMÍNKY:

Fotografii Vašeho projektu nám pošlete e-mailem na adresu info@papergarden.cz a jako předmět uveďte PG SOUTĚŽ 12/2019.

 Každý může poslat pouze jeden projekt, který musí být vytvořený exkluzivně pro naši soutěž. Tento projekt se nesmí už předtím účastnit jiné soutěže, či být publikovaný na vašem FB či blogu. 

Všechny projekty budeme průběžně vkládat do alba na Facebook, kde si je můžete prohlédnout a autorky podpořit milým komentářem nebo palcem nahoru :-).


TERMÍN:

???


VÝHRA:

Vítězku vyberou členky design teamu PG a obdrží poukázku v hodnotě 100 Kč na nákup a papíry z kolekce ............. od ........................

Druhá výherkyně vznikne losováním a obdrží 10% slevu na nákup v Paper Garden.

Těšíme se na vaše projekty! 


Žádné komentáře:

Okomentovat