čtvrtek 14. března 2019

PETRA ... Narozeninové "double slider" přání

Protože jste ve zdraví přežili můj první pokus o vysvětlení návodu na výrobu tunelového přáníčka a já dokonce zaznamenala několik vašich krásných výtvorů na internetu, jsem tu dnes s další lahůdkou. Tentokrát jsem si pro vás přichystala návod na tzv. "double slider card". Že netušíte, co to je? Pojďte mrknout do dnešního článku a váš přáníčkový repertoár bude zase o něco bohatší.

Do obchůdku k nám dorazila veselá narozeninová kolekce Happy birthday od Piatek 13 a já se rozhodla, že taková neobyčejná kolekce si zaslouží něco speciálního. Double slider card! (Ne)odborně přeloženo dvojitě vysouvací přání. Přání, které určitě potěší a překvapí každého oslavence. Pojďme se tedy podívat, jak na něj.

Na přání budete potřebovat přáníčkový základ velikosti A6, jeden vzorový papír ve velikosti 10,4 x 14,7cm, pouzdro 10 x 17cm přehnuté ve vzdálenosti 8cm a 16cm, vnitřní část přání o velikosti 9,8 x 7,8cm s vyříznutým okrajem na každé straně dle fotografie, dvě kartičky o velikosti 10 x 6,8cm, igelitový pásek 20 x 6,8cm a další ozdoby, které se vám na přání budou hodit.


Až budete mít vše připravené, můžete si oddychnout, protože delší část výroby máte za sebou. Slepení celého přání dohromady vám nyní zabere asi tak 5 minut. Řiďte se následujícím návodem:-)



A tady už je výsledek mého snažení. No není to roztomilost sama?




Použitý materiál:

igelitový pásek (třeba z obalu, ve kterém vám dorazily scrapbookové papíry)
průchodky

Tak už řežete na kousky igelitové obaly od vašich scrapbookových zásob? Nezapomeňte se nám pochlubit s výsledným přáníčkem v našem klubu. Těšíme se na něj.






Žádné komentáře:

Okomentovat