úterý 22. ledna 2019

PETRA... Valentýnský obal na čokoládu



Před měsícem jsme si užívali svátků vánočních a už nezbývá ani měsíc do svátku zamilovaných. Je to tak, Valentýn se neúprosně blíží. Chcete obdarovat svou drahou polovičku nějakou drobností? Co takhle čokoláda! Moc obyčejné? Ale vůbec ne. Stačí vytvořit parádní obal a luxusní dárek za pár korun je na světě. Pojďte se podívat jak na to.

Přípravu valentýnského dárečku si rozdělíme do několika kroků:

1) Kupte dobrou čokoládu:-)

2) Připravte si základ obalu z jednobarevné čtvrtky dle následujícího nákresu. Tento obal je vhodný na klasickou 100g čokoládu. Pokud máte čokoládu jiných rozměrů, doporučuji přeměřit a upravit:-)







3) Ozdobte vnější a případně i vnitřní základ obalu dle vaší fantazie. Já jsem pro inspiraci vytvořila jeden obal v dámském provedení s bílým základem a jeden v pánském provedení s černým základem. Na pomoc jsem si vzala kolekci papírů Shabby Winter od Laserowe Love. Je to zimní kolekce v netradiční růžovo-černé barvě, takže je krásně univerzální a hodí se jak na vánoční či zimní projekty, tak na takovéto romantické valentýnské.

Na základ obalu jsem lepila jemně zdobené papíry o těchto rozměrech: 2 x (16,5 x 8 cm) na přední a zadní stranu, 2 x (16,5 x 0,5 cm) na boky, 1x (16,5 x 4,5cm) na vnitřní kapsičku. Pod papírem na přední a zadní straně je nutné připevnit stuhu na zavazování. Pak už jen stačí vystřihnout pár květů, přidat srdíčkové chipboardy, kterých máme v obchůdku spoustu,  a o parádu je postaráno.




PS: Pokud 14. února zjistíte, že jste zapomněli na krok 1. Nezoufejte ... vyrobená krabička se dá stejně dobře využít jako obal na dárkový poukaz ke kosmetičce (pro ni) nebo do fitka (pro něho);-)

PSS: Pokud 14. února zjistíte, že jste zapomněli na krok 1 a nestihli krok 2 a 3. V tom případě vezměte svou drahou polovičku alespoň do kina. Určitě tím také nic nezkazíte;-)

Použitý materiál:



Přeji krásného Valentýna a těším se na vaše zamilované projekty v našem Paper Garden klubu.

Žádné komentáře:

Okomentovat