neděle 13. ledna 2019

KRÁLOVNA CHALLENGE 2018



Rok se s rokem sešel a všichni opět trochu bilancujeme a rekapitulujeme loňský rok. Také jste si na začátku roku 2018 daly předsevzetí účastnit se více našich scrapbookových soutěží? Jak se vám dařilo ho dodržet? Jste zvědavé, zda se někomu podařilo zaslat všech dvanáct soutěžních projektů? Je to tu! Opět po roce vyhlašujeme KRÁLOVNU CHALLENGE!


Letošní královna je tedy opravdovou královnou nad všechny královny. Nejenže se zúčastnila všech dvanácti měsíčních soutěží, ale dokonce nám zaslala projektík k naší narozeninové soutěži a také soutěži, kterou jsme oslavily sto let založení republiky! Tedy celkem neuvěřitelných čtrnáct příspěvků!!! Jste zvědavé, kdo je onou pilnou královskou včeličkou???


TRAMTADADÁÁÁÁ


KRÁLOVNOU CHALLENGE ROKU 2018 SE STÁVÁ


** SOŇA DRDLÍKOVÁ **


Zde se můžete pokochat  všemi čtrnácti překrásnými projekty, které nám Soňa zaslala! Mnohé z nich v našich soutěžích zvítězily!





Soně gratulujeme a posíláme poukázku na 250 Kč na nákup v Paper Garden.


KRÁLOVNA CHALLENGE 2019

Dnešním dnem také startuje soutěž o Královnu challenge pro rok 2019. Jak na to?

Zúčastněte se co nejvíce našich pravidelných i speciálních scrapbookových soutěží. Klasické měsíční challenge budou bodované 1 bodem, speciální soutěže (např. narozeninová challenge) budou za 2 body. Všechny soutěžící, kterým se podaří získat 12 bodů, získají titul Královna challenge 2019.

Příklad: 
Zúčastnila jsem se 12 měsíčních soutěží - jsem královna challenge. 
Zúčastnila jsem se 8 měsíčních soutěží a dvou speciálních soutěží - jsem královna challenge.

Součástí ocenění bude originální certifikát, poukázku na nákup v hodnotě 250 Kč a pozvání do rubriky Host v Paper Garden.

Z všech držitelek titulu následně vylosujeme jednu, která získá balíček materiálů v hodnotě 500 Kč.


Mimochodem, lednovou soutěž najdete TADY.


A ať žije naše letošní scrapbooková královna!

Žádné komentáře:

Okomentovat