pátek 23. března 2018

MONČA ... NEvelikonoční PL inspirace

Krásný den!

Přestože už všichni vyhlížíme jaro a všude se množí velikonoční přání, já mám pro vás dnes další Project Life inspiraci, která ale vůbec velikonoční není. Kromě aktuálních týdnů letošního roku se snažím občas dodělat i některé týdny z předchozích let a nejinak tomu bylo i včera. Ano, včera ... Protože tato PL stránka mi zabrala přesně 37 minut (nepočítám-li vystřihování)!!!

Dnešní příspěvek je jak pro začátečníky, tak i pro ty z vás, které své rodinné album zpracováváte pravidelně. Kartičky na PL jsou skvělá věc, ale když potřebujete být efektivní, bohatě vám stačí jeden papír, abeceda, pár ozdob a černý tenký popisovač. A je to také pádný argument, proč se do PL pustit.  Protože PL pro vás bude buď zábavou a relaxem, nebo se může nechtěně stát stresem z toho, že to nezvládnete nebo na to nebudete mít čas, prostor, peníze, nadání ... (dosaďte si sami). A to určitě nechceme, tak si to prostě zjednodušme a mějme z tvoření radost.


Na tuto stránku jsem použila papír Frosty Morning z kolekce Until Dawn od 13@Arts, které jste v Paper Garden mohli zaregistrovat nedávno mezi novinkami. Kromě toho jsem střihla do papíru All Good Things, kde najdete krásné motivy k vystřihování. Než jsem začala dávat stránku dohromady, tak jsem si vystřihla lístečky, větvičky a tmavě modré růže, a těmi jsem pak stránku lehce zdobila. 

Na titulce tak najdete větvičky a dvě růže, označení týdne a samozřejmě datumovkou natištěné datumy. Všechny kartičky jsem pak orámovala dvojitou linkou nakreslenou černým tenkým popisovačem - nejinak tomu bylo také u titulní kartičky.




Na první velkou fotku jsem nalepila chipboard a strojem napsaný text na bílém kartonu. 


Moc se mi líbí, když jsou na fotkách samolepky nalepené doprostřed těchto fotografií a to jsem použila u těchto fotek v malých kapsách.



Na jednu kartičku jsem pak psala text přímo na stroji, protože tento papír je docela světlounký. Z druhé kartičky jsem udělala “filler card”.

Spodní velká fotka je opět doplněna pouze chipboardem s nápisem "naše rodina". Poslední kartička je opět ozdobená vystřihanými lístečkami a růží a přidala jsem ještě výsek vyřezaný na Big Shotu.



Tak to byla jedna z mých dalších inspirací a mě zajímá, jestli ve svém PL také používáte velké scrapbookové papíry. Napište mi to do komentářů ...

Krásný den.









Žádné komentáře:

Okomentovat