středa 24. listopadu 2021

PETRA... A jak si Vy představujete ideální Vánoce?


Jak si představujete ideální Vánoce? Pokud stejně jako já, pak za okny poletují bílé vločky, mráz po oknech maluje nejrůznější obrazce, na plotně se ohřívá vánoční punč a na stole voní cukroví a čerstvé jehličí  adventního věnce. 

Nádhera, že? Hmmm, takže teď se vrátíme zpět do reality... Vánoce budou pravděpodobně opět na blátě, kolem plotny budeme lítat všichni, takže na ten punč nezbude vůbec čas a jehličí na adventním věnci bude na Štědrý den všechno možné, jen ne čerstvé. 

No nic, tak si se mnou pojďte alespoň střihnout pár přáníček a darovacích krabiček, která v sobě tu atmosféru ideálních Vánoc mají. Má to ovšem jeden předpoklad... a to ten, že se Vám z obchůdku podařilo ulovit kolekci Arctic Winter

Máte? Super! První úkol zní... pustit si film a vystříhat všechny obrázky z papíru 08 a 09. Hotovo? Pak sáhněte do zásob vyřezávacích šablon se zimními motivy a větvičkami. No a teď už se jenom zasněte, vytvořte zimní krajinku, které bude dominovat jedno z arktických zvířátek.

Na krabičky si k ruce vezměte jednoho z vašich věrných pomocníků, a to rýhovací podložku. Poměřte dáreček, který chcete darovat (třeba čokoládu) a podle toho narýhujte a slepte krabičku. Následný postup je stejný, zasněte se a vytvořte krajinku. Pokud ji ozdobíte třpytivou chipboardovou bordurou, bude to pecka!
















Tak doufám, že jste se naladili na tu správnou vánoční atmosféru a teď už si jenom držet palce, aby alespoň něco z té idylické představy dopadlo. Třeba alespoň na ten punč si udělejte chvilku času. A na fotečky vánoční atmosféry na vašich projektech se budeme těšit v našem Paper Garden Clubu nebo na Instagramu s označením #papergarden_cz a #tvorimezpapiru.


Použitý materiál:

kolekce papírů Arctic Winter (Craft O'Clock)

kolekce papírů Ice Paper Set (Craft O'Clock)

scrapbookový papír Arctic Winter 08 (Craft O'Clock)

scrapbookový papír Arctic Winter 09 (Craft O'Clock)

chipboardy

magnólie

lotosové květy

třešňové květy

minikvítky

bobule

třpytky

magnetky

vyřezávací šablony - listy

razítka

Big shot

rýhovací podložka

Žádné komentáře:

Okomentovat