středa 2. června 2021

SOUTĚŽ... Červen 2021

Červen je měsícem červenání a dozrávání borůvek, malin, jahod, třešní... no zkrátka nám začíná mňamózní sezóna. A přesně touto barvou se inspirovala Vipeta k tématu další soutěže...

TÉMA


Všechny odstíny jedné barvy


ZADÁNÍ


Vytvořte jakýkoli projekt, který bude obsahovat několik odstínů jedné barvy (plus je povolená bílá na podklad a černá na nápisy, ale nic víc! ;) Může to být přáníčko, velký layout, cestovní deník, project life stránka, exploding box, no co se vám zrovna hodí do repertoáru.


VZOROVÝ PROJEKT OD VIPETY

 
Jako hlavní barvu jsem si zvolila fialovou. Pro tvoření jsem si vybrala kolekci Purple-Fuchsia Mood od Craft O´Clock. Nachystala jsem hned 3 přáníčka – vyřezala jsem různé tvary na Big Shotu, navrstvila je a doplnila několika flitry ve tvaru hvězdiček. Těším se, jakou barvu vyberete pro svůj projekt vy!







PODMÍNKY

Fotografii Vašeho projektu nám pošlete e-mailem na adresu info@papergarden.cz a jako předmět uveďte PG SOUTĚŽ 6/2021.

 Každá z Vás může poslat pouze jeden projekt, který musí být vytvořený exkluzivně pro naši soutěž. Tento projekt se nesmí už předtím zúčastnit jiné soutěže, anebo být publikovaný na vašem FB, IG nebo blogu. 

Všechny projekty průběžně vkládáme do alba na Facebook, kde si je můžete prohlédnout a autorky podpořit milým komentářem nebo palcem nahoru.


TERMÍN

středa 30. 6. 2021


VÝHRA


Vítězku vyberou členky Design Teamu PG a ta dostane poukázku v hodnotě 200 Kč na nákup a sadu papírů White Day (Craft and You)

Druhou výherkyni vylosujeme a ta získá 10% slevu na nákup v Paper Garden.


Těšíme se na Vaše projekty!

Žádné komentáře:

Okomentovat