středa 16. června 2021

LUCIA... VIDEONÁVOD: Ako si pripraviť pozadie s Nuvo Hybrid Ink

 



Určite ste pred nedávnom zaregistrovali príval noviniek od Tonic Studios. Medzi tekutými perličkami, jednofarebnými papiermi, rezacími pomôckami, emossovacími práškami, perami a špachtľami sa objavili aj hybridné razítkovacie podložky. Dnes sa spolu bližšie pozrieme na to, ako sa s nimi pracuje a ako si vytvoriť pozadie pre ďalšie tvorenie.


Hybridné razítkovacie podložky vznikli kombináciou pigmentových a dye podložiek. To znamená, že sú sýtofarebné, vodeodolné a rýchlo schnúce. Dajú sa použiť aj na lesklé materiály a dokonca aj na textil. Pri klasickom razítkovaní nechávajú ostrú líniu a nerozpíjajú sa. Môžu sa kombinovať s perami a fixami na vodnej báze.






V dnešnom videu vám ukážem techniku blendovania-tieňovania a vrstvené razítkovanie. Pripravte si razítkovacie podložky, hladký papier vyššej gramáže, šablóny, tupovacie hubičky, prípadne sa dá použiť aj nastrihaná kuchyňská hubka a poďme na to.

VIDEONÁVOD:

Vytvorila som niekoľko pozadí, ktoré som ďalej doplnila papierovými vystrihnutými motívmi, chipboardom  a textovými razítkami. Tým, že pozadie bolo dosť výrazné, nebolo potrebné extra ďalšie zdobenie. 

Rada by som skúsila ešte ďalšie farebné kombinácie, prípadne razítkovanie na textil. A čo vy? Skúsite si prácu s touto novinkou? Svoje projekty nám ukážte v našej Facebookovej skupine alebo na Instagrame #papergarden_cz a #tvorimezpapiru.



Použitý materiál:


- NUVO Hybrid Ink - tropical fruit

- tekuté perličky Tonic studios

- chipboard 02 - Summer Vibes

- scrapbookový papier 07 Summer Vibes

- šablóny

- textové razítka

- 3D penové štovrčeky

- základ priania - biely

Žádné komentáře:

Okomentovat