neděle 20. června 2021

PETRA... VIDEONÁVOD: Papírové překvapení pro paní učitelky


Máme tu posledních pár školních dnů a tedy nejvyšší čas vymyslet nějaké ty drobné dárečky, které potěší všechny pány a paní učitelky. Od nás scraperek to budou samozřejmě dárečky papírové, že? Pokud hledáte inspiraci, pojďte nahlédnout do dnešního článku, kde mám pro vás VIDEONÁVOD na jedno takové praktické papírové překvapení.




Rok se s rokem sešel, prázdiny jsou opět za dveřmi, a tak jsem opět dumala, jakým dárečkem bychom potěšili paní učitelky ze školky. V minulých letech jsme je obdarovali originálně zabalenou čokoládou (návod najdete ZDE) nebo třeba trhacím sešitkem na magnetu (inspiraci najdete ZDE), a tak to chtělo letos vymyslet zase něco jiného. 




Chvíle brouzdání na Pinterestu přinesla své ovoce a já se rozhodla vyrobit stojánky na papírové bločky a tužky. Postup je jednoduchý, takže ho učitě zvládnete a během posledních pár dní bez problému stihnete. A vzhledem k tomu, že nás tlačí čas, využijeme zásoby, které máme nasyslené doma. Já například využila hned pět papírových kolekcí, které se k sobě hezky hodily.


Co budete potřebovat:

jednobarevná čtvrtka (12 x 34 cm, 12 x 18 cm - tento po nalepení dle potřeby ještě zastřihneme)

vzorované papíry (dvakrát 11 x 17 cm, 18 x 10 cm)

vystříhané motivy

krajka

kytičky

na vložení: papírový bloček (neslepený), tužka (propiska, zvýrazňovač)

 




A teď už se pojďte podívat, jak si stojánek vyrobit.

VIDEONÁVOD:


A jaké dárečky pro pány a paní učitelky letos tvoříte vy? Pochlubte se nám v našem Paper Garden Clubu na Facebooku nebo na Instagramu s označením #papergarden_cz nebo #tvorimezpapiru. Rády se necháme zase na oplátku inspirovat od vás.


Použitý materiál:


Stitched with Love (Piatek 13)

Love Lama (Laserowe Love)

My Little Panda Boy (Fabrika Decoru)

Little Elephant (Fabrika decoru)

Puffy Fluffy (Fabrika Decoru)

So loved (Scrapmir)

jednobarevné čtvtky

krajka

magnólie

třešňové kvítky

minikvítky







Žádné komentáře:

Okomentovat