neděle 19. září 2021

PETRA... Jak scrapnout i ty méně příjemné okamžiky


Jistě to všichni znáte... ne každý den je plný pohody, dobré nálady a smíchu. Čas od času nás všechny potkají dny, které stojí za starou bačkoru. Ale víto co? I takové dny stojí za to si scrapnout, abychom si pak víc vážili těch lepších. Jaký ne úplně příjemný zážitek jsem si tentokrát scrapla já? Pojďte se podívat...


Dnes mi budou přitakávat zejména rodiče malých dětí... znáte to... naplánujete si víkend s přáteli, dovolenou nebo cokoli, na co se opravdu těšíte. A pak... den před odjezdem se potomstvu spustí rýma jak trám, začnou horečky nebo ještě hůř přihodí se úraz! No a vám nezbývá nic jiného, než si smutně udělat čárku za další akci, na které jste nebyli.

Něco podobného nás potkalo na začátku léta, kdy jsme si plánovali výlety po okolí, jenže po pár dnech jsme dostali stopku v podobě Kačenčina vyvrtnutého kotníku. Na týden jsme se tedy všech výletů museli vzdát a léto na zahradě si holky zpříjemňovaly alespoň malováním obrázků na sádru.



No a přesně tenhle okamžik jsem si musela scrapnout, protože se nám v obchůdku objevila kolekce Keeping It Real od Pinkfresh studio, která se parádně hodila. Je plná nápisů, které přesně vystihují ty ne zrovna sluníčkové dny, ale na druhou stranu je plná barev a květin. A přesně takovou jsem stránku chtěla mít. S odstupem času totiž člověk i ty nepříjemné dny dokáže brát více méně s humorem a nadhledem.



A co vy? Také scrapujete dobré ale i ty špatné dny, abyste své vzpomínky zachytili tak, jak se opravdu staly? Nebo si svá alba trochu přibarvujete? Pokud byste nám své výtvory chtěli ukázat a inspirovat tak ostatní, můžete se připojit k naší skupině na Facebooku nebo nás označit na Instagramu #papergarden_cz nebo #tvorimezpapiru


Použitý materiál:


kolekce papírů Keeping It Real (Pinkfresh Studio)

papírové výřezy Keeping It Real (Pinkfresh Studio)

puffy samolepky Keeping It Real (Pinkfresh Studio)

papírové výřezy květin Keeping It Real (Pinkfresh Studio)

visačky a kapsičky Keeping It Real (Pinkfresh Studio)

samolepící abeceda

nit
provázek

Žádné komentáře:

Okomentovat