středa 3. února 2021

SOUTĚŽ ... ÚNOR 2021



Máme tu začátek měsíce a to znamená jediné - vyhlášení naší další pravidelné soutěže, tentokrát na únor. A pokud čekáte něco valentýnského a zamilovaného, možná budete trochu zklamaní. Ale věříme, že se vám podmínky únorové soutěže budou líbit. Tak jdeme na to!

TÉMA


Vlastní vrstvené 3D ozdoby!


ZADÁNÍ


Vytvořte jakýkoli projekt na téma Vlastní vrstvené 3D ozdoby! Může to být přáníčko, velký layout, cestovní deník, project life stránka, exploding box atd. Zkrátka jakýkoli projekt, na kterém použijete 3D ozdobu, kterou si sami vyrobíte navrstvením


VZOROVÝ PROJEKT OD MONČI

 
Jako vzorový projekt jsem si připravila velký layout, pro který jsem vyrobila hned několik 3D ozdob. Ozdoby jsou navrstvené na sobě a slepené pomocí 3D čtverečků. Stránka se nese v duchu zimy a zimního období, protože zima ještě nekončí. Použila jsem kolekci NORDICA od Studio Forty. Původně jsem měla za lubem vám dát jako podmínku také vyšívání, ale nakonec jsem si říkala, že na vás budu hodná. Ale aktivitě se meze nekladou a kdo bude chtít vyšívat, jen do toho!





PODMÍNKY

Fotografii Vašeho projektu nám pošlete e-mailem na adresu info@papergarden.cz a jako předmět uveďte PG SOUTĚŽ 2/2021.

 Každá z Vás může poslat pouze jeden projekt, který musí být vytvořený exkluzivně pro naši soutěž. Tento projekt se nesmí už předtím zúčastnit jiné soutěže, anebo být publikovaný na vašem FB, IG nebo blogu. 

Všechny projekty průběžně vkládáme do alba na Facebook, kde si je můžete prohlédnout a autorky podpořit milým komentářem nebo palcem nahoru.


TERMÍN

neděle 28.2.2021


VÝHRA


Vítězku vyberou členky Design Teamu PG a ta dostane poukázku v hodnotě 100 Kč na nákup a sadu papírů ...

Druhou výherkyni vylosujeme a ta získá 10% slevu na nákup v Paper Garden.


Těšíme se na Vaše projekty!


Žádné komentáře:

Okomentovat