úterý 1. prosince 2020

VYHLÁŠENÍ VÍTĚZEK... Listopad 2020


Trochu jsme se bály, jestli vůbec nějaké najdeme, ale ano... jsou tu mezi námi! O kom to mluvíme? O odvážných ženách... ženách, které se s námi ponořily do světa mixed médií a zaslaly nám příspěvek do naší listopadové soutěže. Pokud vás zajímá, jaké krásy vytvořily, a že jsme se tedy měly čím kochat, mrkněte do dnešního článku. A abychom nezapomněly... samozřejmě se také dovíte, kdo to vyhrál u našeho design teamu a na koho se usmálo štěstí!

Zadání listopadové soutěže si pro vás přichystala naše Péťa, která měla jedinou podmínku, a to vytvořit projekt za použití technik mixed médií. Mohly jste používat texturovací pasty, vytvářet si vlastní pozadí pomocí různých barviček a tak podobně. Jako inspiraci si pro vás připravila vánoční přáníčka z kolekce The four seasons - Winter od P13.


Vítězkou, kterou vybral náš design team, se stává:

MARTINA JAROŠOVÁ


Martině moc gratulujeme k výhře, kterou je poukázka na nákup v Paper Garden v hodnotě 100 Kč a kolekce scrapbookových papírů Merry and Bright od Mintay


Vylosovanou vítězkou se stává:

L'UBICA PRIBYLOVÁ



L'ubici moc gratulujeme a posíláme slevu 10% na nákup v Paper Garden.


Všechny zúčastněné projekty si můžete prohlédnout v naší galerii na Facebooku.


A pokud jste zvědavé, jaké zadání pro vás chystáme na prosinec, sledujte náš blog. Naše Míša si pro letošní poslední soutěž vymyslí jistě nějakou lahůdku. Těšíte se?

Žádné komentáře:

Okomentovat