středa 16. prosince 2020

PETRA... Jak snadno a originálně zabalit neforemné dárky


Čas nakupování dárků je pomalu za námi a teď nás čeká další fáze... všechny velké i malé dárečky zabalit do úhledných balíčků. Sice vám dnes neporadím, jak zaměstnat drobotinu, abyste měli na balení čas, zato mám pro vás tip, jak krásně zabalit i neforemné dárky nebo měkkouše a ještě si při tom užít trochu toho scrapbookového tvoření.

Já osobně se při balení dárků řídím pravidlem: "Pokud nemá dárek jasný pravidelný tvar, strč ho do tašky nebo do pytlíku!" Ovšem řekněme si upřímně milé scrapařky, koupit už hotovou taštičku nebo pytlík...? To by bylo pod naši úroveň, že! My jsme totiž schopné vytvořit originální balení na dárky třeba i z obyčejného papírové pytlíku na svačinu! Jak na to? 

Pytlík, který bude určený pro všechny dámy... maminky, babičky, sestřičky, kamarádky, můžete ozdobit ve stylu mixed media. Stačí přes šablonu nanést texturovací pastu, přidat kytičky, papírové výseky (já použila vystřižené motivy z kolekce The Four Seasons - Winter od Piatek 13) a nádhera je na světě.

Pytlík pro všechny dětičky a vnoučátka klidně ozdobte razítky. Nějaká roztomilá zvířátka a abecedu ve své zásobě určitě najdete.

Pytlík pro všechny pány, manžely, tatínky, dědečky nebo třeba i kolegy v práci může být trochu decentnější, ale přesto by měl být zajímavý. Co třeba vyrobit 3D ozdoby nebo 3D stromeček?

A jakpak jste na tom s balením dárků vy? Máte hotovo, nebo vás to teprve čeká? A máte nějaké vlastní vychytávky, jak si balení dárků usnadnit a zpříjemnit? Podělte se s námi v našem Paper Garden Clubu nebo na Instagramu s #papergarden_cz a #tvorimezpapiru. Rády se pokocháme!


Užijte si zbytek adventu, mějte veselé Vánoce a do nového roku Vám přeji hlavně zdraví, štěstí, lásku, čas a chuť na tvoření!


Vaše Péťa

Žádné komentáře:

Okomentovat