středa 12. června 2019

VIPETA…VIDEONÁVOD: Přáníčko s pugetem na magnetku


Blíží se nám konec školního roku, a i když zatím nemám dítko školou povinné, celý rok jsme chodili na cvičení k jedné moc milé "tetě." A to vám je taková neuvěřitelná ženská, že si zaslouží opravdu speciální přáníčko. A tak jsem vymyslela přání s odnímatelným pugetem květin. A v dnešním videonávodu vám prozradím, jak ho vytvořit.

Už dlouho jsem si chtěla vyrobit z těch našich báječných papírových kytiček nějakou kytici. Teda spíš kytičku. Ale dát ji jen tak? To není ono. Spojit to s přáním? To už by šlo. K ruce jsem si vzala šťavnatou modro-červenou kolekci Berrylicious od Mintay. Pssst, z téhle krásky je i náš nový kit, tak ho omrkněte tady.

Takže kytici jsem ladila barevně podle ní. Je to opravdu jednoduché, žádné stříhání drátků:

  1. kytičky k sobě
  2. stonky omotat drátkem
  3. obalit je obyčejným barevným papírem
  4. zavázat na mašli

 
A pak přichází na řadu magnetkový mechanismus. Nebudu vás zbytečně zdržovat popisem postupu, to vám bude jasné hned, jak se podíváte na video.


Ještě jsem přání dozdobila do "učitelovska," otiskly jsme ručičku a popřáli rozmarné léto. A šup do taštičky.


Mimochodem, i tohle přání splňuje podmínky naší červnové soutěže, do které se můžete zapojit až do 28.6.2019. Která z vás už si brousí nůžky? A teď už ten slibovaný videonávod.

VIDEONÁVOD:



Použité materiály:

Kolekce papírů Berrylicious od Mintay
Kytičky - kvítka, bobule
Flitry od Fabrika Dekoru
Základ přání čtverec
Chipboard tužky

Budete také tvořit přáníčko pro paní učitelku? Inspirujte nás vašimi projekty v  Paper Garden klubu nebo na Instagramu s hastagem #papergarden_cz nebo #tvorimezpapiru

Žádné komentáře:

Okomentovat