čtvrtek 20. června 2019

PETRA ... Přání pro všechny milovníky moře


Je to tak! Už jen pár dní a je tu zasloužený odpočinek ... začínají prázdniny, léto, dovolená! Kampak letos vyrazíte? Jestli se chystáte k moři, vězte, že vám budu tiše závidět. Naše letošní dovolená bude ve znamení horských túr, takže si o vůni moře mohu nechat jenom zdát. Jenže to bych nebyla já, kdybych si tu mořskou atmosféru nevytvořila alespoň ve své pracovně. Namíchejte si společně se mnou osvěžující letní drink a pojďte se podívat na dnešní inspiraci.


Vyrážíte letos na dovolenou k moři a rádi byste poslali pozdrav v podobě krásného přáníčka místo klasické pohlednice? Máte kamaráda, který zbožňuje moře a plachtění? Potom na vašem stole nesmí chybět krásná kolekce papírů Marina od Mintay. Vlny, lodě, majáky, kotvičky, mořští racci, vzkazy v láhvi ... prostě mořská nádhera!



Přáníčko, které jsem vytvořila, je na kraftovém základu, je laděné do modra a zdobené v několika vrstvách. Mezi jednotlivé vrstvy papírů jsem umístila gázu, která má evokovat rybářskou síť. Na ní jsou přilepené flitry jako kapičky vody. Ústředním motivem je pak vystřižený záchranný kruh a plachetnice, protože oslavenkyně, která jej dostane k narozeninám, plachtění zbožňuje. Uvnitř je přáníčko ozdobené vystřiženou kotvičkou.



Použitý materiál:


gáza




Užívejte si krásného slunečného počasí a pokud si během svého odpočinku uděláte čas i na tvoření, ať už to budou letní přáníčka nebo zápisky a fotografie z dovolené, nezapomeňte se jimi také pochlubit u nás v Paper Garden klubu.

Krásné léto!


Žádné komentáře:

Okomentovat