neděle 28. října 2018

SOUTĚŽ... Ke 100. výročí založení Československé republiky

Dnes slaví Česko a Slovensko 100 let od založení společné republiky. Oslavy v podobě koncertů, vojenských přehlídek a vzpomínkových akcí jsou opravdu po celé republice. A my se v Paper Garden připojíme a budeme slavit také! Připravily jsme pro vás s holkami z našeho design teamu prvorepublikovou soutěž. Jak jinak by přece scraperky mohly přispět k oslavám, než krásným výrobkem z papíru.


Jitka: "Něco nového začíná..." respektive začalo, již před 100 lety. Naší republice k tomuto krásnému výročí přeji spokojené a šťastné obyvatelstvo, žijící v demokracii a míru <3

Vipeta: "Čechy krásné, Čechy mé, když jste se staly republikou, ještě jste neznaly lepicí pásku nebo kuličkové pero, bez kterých si my dnes život snad ani nedovedeme představit. Pokrok prý nezastavíš, a tak se těším, co nám ty další roky přinesou. Jsem ráda, že jste mým domovem ♡"

Petra: 
Přeji nám všem 
pohodový sváteční den,
ať na tvoření chvilku najdeme si.
A naší republice? Té přeji krásné časy!
Miluška:
Já přeji naší republice tolerantní a poctivé politiky ... 

Míša
Ráda bych naší republice do dalších 100 let popřála takové vůdce jako byl T.G. Masaryk, který tuto zemi opravdu miloval...

Monika:
Dnešní sváteční den, kdy naše republika slaví 100. výročí od založení samostatného Československa, si rozhodně zdokumentuji ve svém PL albu a naší republice bych popřála, abychom jí měli rádi, dobře se o ní starali a aby se její občané respektovali a byli spokojení.

Žádné komentáře:

Okomentovat