pondělí 3. dubna 2017

SOUTĚŽ... Duben 2017



Velikonoce se blíží a protože u nás v obchůdku vykvetl velikonoční kit, dubnová soutěž se ponese v jeho barvách. Kombinace je to celkem nezvyklá a my jsme moc zvědavé, jak se s ní popasujete. Věříme, že vzniknou nádherné projekty. A nezapomeňte, že to nemusí být jenom přáníčka, ale i layout, art journal nebo třeba minialbum :)

ZADÁNÍ: Vytvořte přáníčko nebo jakýkoli jiný projekt z papíru podle paletky, kterou pro Vás připravila Míša.




VZOROVÝ PROJEKT OD MÍŠI:







PODMÍNKY ÚČASTI: Přáníčko nebo jiný projekt nám pošlete e-mailem na adresu info@papergarden.cz a jako předmět napište PG SOUTĚŽ 04/2017. Fotku prosíme ve velikosti max. 500 kB (úplně nám stačí 200 kB). Každý může poslat právě jeden projekt, a ten musí být vytvořen exkluzivně pro naši challenge, tudíž se nesmí dříve účastnit jiné soutěže či být publikován na Vašem FB či blogu.

Všechna přáníčka a jiné projekty budeme průběžně vkládat do alba na náš Facebook, kde si je můžete prohlédnout a autorky podpořit milým komentářem nebo palcem nahoru... :-) 

TERMÍN: středa 26.4.2017

CENA: Hlavního výherce vybere odborná porota - členky design teamu PG - a bude oceněn 100 Kč poukázkou na nákup v e-shopu Paper Garden a sadu papírů Spring in Avonlea 12x12. Druhý výherce vznikne losováním a obdrží 10% slevu na nákup v Paper Garden.

VYHLÁŠENÍ: Vyhlášení vítězů bude v pátek 28.4.2017 na blogu Paper Garden.

Žádné komentáře:

Okomentovat