středa 30. listopadu 2022

SOUTĚŽ...Prosinec 2022



A je to tu. Poslední měsíční soutěž tohoto roku, poslední šance získat body. Celý rok jste pilně plnily naše zapeklité výzvy a je tu finále! Další scrapbookový rok uplynul jako voda. Prosincovou soutěž připravila a patronkou této výzvy je Martina. Ta si pro vás připravila jednoduché, ale elegantní podlouhlé přáníčko s dřevěnými výseky hvězdiček, v podkladu je po celé ploše hvězdičkový pergamenový papír a hit letošních Vánoc - český chipboard z dílny Paper Garden. A! Jeden malý detail!











Téma:

Vánoce s rolničkou

Zadání:

Vytvořte libovolný vánoční projekt a použijte v něm jakoukoliv formu rolničky. Buď kovovou rolničku na přáníčko, jako Martina, vystřižené obrázky nebo klidně notový zápis písničky Rolničky rolničky... 

Podmínky soutěže: 

Fotografii Vašeho projektu nám pošlete e-mailem na adresu info@papergarden.cz a jako předmět uveďte PG SOUTĚŽ 12/2022.

 

 Každá z vás může poslat pouze jeden projekt, který musí být vytvořený exkluzivně pro naši soutěž. Tento projekt se nesmí už předtím zúčastnit jiné soutěže, anebo být publikovaný na vašem FB, IG nebo blogu. 

 

Všechny projekty průběžně vkládáme do alba na Facebook, kde si je můžete prohlédnout a autorky podpořit milým komentářem nebo palcem nahoru.

 

TERMÍN

 

Sobota 31.12.2022

 

 VÝHRA

 

Vítězku vyberou členky Design Teamu a dostane poukázku v hodnotě 200 Kč na nákup a …..

 

Druhou vítězku vylosujeme a ta získá 10% slevu na nákup v Paper Garden.

 

Tešíme se na vaše projekty!

Žádné komentáře:

Okomentovat