pondělí 14. listopadu 2022

MARTINA...Adventní kalendář, který stihneš za odpoledne

Adventní kalendář je nedílnou součástí každé domácnosti, hlavně tedy těch s dětmi. Martina vám ukáže, jak během jednoho odpoledne udělala adventní kalendář pro dceru a ještě u toho zrecyklovala pár nepotřebných papírových tašek.

Každý rok stojím před morální otázkou, jestli adventní kalendář koupit nebo vyrobit. Tak jasně že vyrobit, a ještě u toho vyklidit box s papírovými taškami a zbavit se nasyslených letitých zásob dekorací.


Letos jsem sáhla po taštičkovém designu (vejde se tam toho docela dost) a zase trochu patlala gesso. Přes šablonu pleteného svetru a domečků jsem nanesla do pravých rohů trochu pasty a cákance zlatým chameleonem a nechala uschnout (a mezitím proběhl polední spánek).


Zdobila jsem sisalem a béžovým provázkem od Stoklasy. Čísla jsou ze zlatého kartonu, ale kdo nechce vyřezávat, může razítkovat. Jako dekorace jsem používala dřevěné domečky, vločky, rolničky a cesmínu. Všechno je lepené tavnou pistolí, to jistotu, aby to při manipulaci neopadávalo. 

A bylo to. Naše mládě už má připraveno. Jak jste na tom s advenťáky vy? Tvoříte? 

Ukažte! Budeme moc rády za fotky vašich kalendářů v našem PG klubu a nebo na IG s hashtagem  #tvorimezpapiru a #papergarden_cz


Použitý materiál:

Šablona Hearth and Home (domečky)

Šablona Knitted Cloth (pletený svetr)

Texturovací pasta - Bílé gesso 

Texturovací pasta - Metallic chameleon paint Golden Nut

Dekorace - rolničky, vločky, cesmína

Sisal

Provázek Stoklasa - Béžová

Čísla vyřezávací šablona (nebo razítka, chipboardy, samolepky)



Žádné komentáře:

Okomentovat