úterý 3. května 2022

SOUTĚŽ... Květen 2022

Slnečných lúčov pribúda, teploty stúpajú a nálada sa zlepšuje. Dúfame, že si popri prvých grilovačkách a príprave záhradky nájdete čas na našu mesačnú súťaž. Čo sme pre vás tento mesiac pripravili? 


TÉMA

Farebná paletka


ZADANIE

Vytvorte akýkoľvek projekt, na ktorom použijete aspoň 3 farby z našej paletky. V malom množstve môžete použiť aj bielu a čiernu (základ, nápis, papierové výrezy, cákance..). Tvoriť môžete priania, zápisníky, scrapbookové stránky a ďalšie projekty, ale na výslednom projekte musia dominovať farby z našej paletky.


 VZOROVÝ PROJEKT OD LUCIE

Zo záplavy noviniek od P13 som si vybrala sadu Lady´s Diary. Svieže pastelové farby a množstvo moderných motívom úplne nabádajú k tvoreniu. Ako podkladové papiere som si vybrala tie jednofarebné zo sady. Jeden som prešila na stroji a druhý vyrezala pomocou vyrezávacej šablóny na Big shote. Vystrihnuté motívy rastlín a foťáku som navrstvila na jednofarebný základ a doplnila nápisom a enamelkami. Skúsite si tiež niečo s nami vytvoriť?



PODMIENKY

Fotografiu Vašeho projektu nám pošlite e-mailom na adresu info@papergarden.cz a ako predmet uveďte PG SOUTĚŽ 5/2022.

 Každá z Vás môže poslať iba jeden projekt, ktorý musí být vytvorený exkluzívne pre našu súťaž. Tento projekt sa nesmie už predtým zúčastniť inej súťaže, alebo byť publikovaný na vašom FB alebo blogu. 

Všetky projekty priebežne vkládáme do albumu na Facebook, kde si ich môžete pozrieť a autorky podporiť milým komentárom alebo palcom hore.

TERMÍN

Utorok 31.5.2022

VÝHRA

Víťazku vyberú členky design teamu PG a tá dostane poukážku v hodnotě 200 Kč na nákup a sadu papierov  Once Upon a Time od P13 . Druhú výherkyňu vylosujeme a tá získa 10% zľavu na nákup v Paper Garden.

Tešíme sa na Vaše projekty!

Žádné komentáře:

Okomentovat