pondělí 2. dubna 2018

SOUTEŽ... Duben 2018



Podľa amerického inštitútu farieb farbou roka 2018 je "ultra fialová". Táto farba nám bude vládnuť celý rok. „Pantone farba roka znamená vo svete dizajnu oveľa viac ako len trend, je to odraz toho, čo v dnešnom svete potrebujeme,“ povedala na margo rozhodnutia inštitútu Pantone Color Institute jeho viceprezidentka Laurie Pressman. Fialová v tomto odtieni symbolizuje experimentovanie a je farbou, ktorá jednotlivcov podnecuje ku kreativite, a k posúvaniu svojich hraníc. A aj my v aprílovej súťaži budeme posúvať hranice - tradičným projektom v netradičných farbách.



ZADANIE : 

Vytvorte svadobnú kartu/přáníčko alebo exploding box, ktorý spĺňa tieto podmienky:

1. Obsahuje farby z paletky.

2. Budú použité produkty z našej papierovej záhradky




VZOROVÝ PROJEKT OD TIMONY:

Základ svadobnej karty je z fialového fotokartonu. Naň som dala o niečo menší akvarelový papier ako je základ, na ktorý som poctivo nakrčila a nalepila jemne fialový copy papier 80g. Potom nasledoval dizajnový papier zo sady Violet Silence, ktorý som mierne vlnito vyrezala. Tento  dizajnový papier som podlepila chipboardom - Doily Lace - Bordúry.





Malou bodkou výzdoby sú dva malinké chipboardy Confeti - srdiečka. 


 Do vnútra karty som použila opäť dizajnové papiere zo sady Violet silence, z ktorých som vytvorila kapsu na vloženie lístočka, kde sa dá vpísať osobný vinš novomanželom.




A ešte jeden pohľad.



PODMIENKY ÚČASTI

Fotografiu Vášho dielka nám pošlite e-mailom na adresu: info@papergarden.cz a ako predmet napíšte PG SOUTĚŽ 04/2018. Fotku prosíme vo veľkosti max. 500kB (úplne však postačí aj 200 kB). Každý môže poslať iba jeden projekt, ktorý musí byť vytvorený exkluzívne pre našu challenge. Nesmie sa už predtým zúčastniť inej súťaže, či byť publikovaný na Vašom FB či blogu. 

Všetky projekty budeme priebežne vkladať do albumu na náš Facebook, kde si ich môžte prezrieť a autorky podporiť milým komentárom alebo palcom nahor...:-). 


TERMÍN

streda 25.4.2018



CENA

Hlavného výhercu vyberie odborná porota - členky design teamu PG - a bude ocenený 100 Kč poukážkou na nákup v e-shope Paper Garden a sadou papierov Violet Silence.           Druhý výherca vznikne losovaním a obdrží 10% zľavu na nákup v Paper Garden.


Želám krásne tvorivé chvíle a tešíme sa na Vaše dielka.

Timona

Žádné komentáře:

Okomentovat