sobota 7. dubna 2018

Narozeninový kvíz: Znáš Paper Garden?



Jsi náš skalní fanoušek nebo jsi Paper Garden objevila teprve nedávno? To Ti prozradí náš kvíz, ve kterém jsme pro Tebe připravili 8 zapeklitých otázek. Vyplň ho správně a zařaď se do slosování o 100 Kč na nákup v našem scrapbookovém obchůdku.


Narozeninový kvíz: Znáš Paper Garden?


Otázka č.1

Byla doba, kdy jsme na e-shopu měli prázdno. Žádný produkt. A pak jsme 1.4.2016 začali naskladňovat. Tipnete si, který produkt jsme naskladnili jako úplně první?


A) sadu papírů Cute & Co.


B) mix fialových tulipánů


C) náhradní kapsy do Project Life alba




Otázka č. 2 

Každý týden pro vás vytváříme akční nabídku, ve které si můžete vybrat z více než 40 zlevněných produktů. Každý týden tato akční nabídka startuje ve stejný den a vy určitě budete vědět, který den v týdnu to je...


A) středa


B) pondělí


C) neděle



Otázka č. 3


Pravidelně pro vás vytváříme kreativní kity, parádně vyladěné balíčky materiálu, se kterými můžete tvořit přáníčka i layouty. Dokážete si tipnout, kolik kitů jsme pro Vás od začátku naší existence v Paper Garden vytvořili?


A) 23


B) 56



C) co je to kit?





Otázka č. 4


Aby jste v Paper Garden vždy rychle a pohodlně našli, co hledáte, vytvořili jsme na e-shopu několik kategorií, ve kterých můžete výrobky filtrovat. Víte, podle čeho můžete v Paper Garden zboží vyhledávat?


A) vůně, struktura

B) rozměr, váha


C) kategorie zboží, téma, barva, označení (tagy), výrobce




Otázka č. 5


Už přes rok si můžete svoje scrapbookové nákupy vyzvedávat také osobně. Víte, KDE se naše výdejna scrapové radosti nachází?


A) v Ostravě na náměstív Praze na Proseku


B) v Praze na Proseku


C) v Liberci vedle radnice



Otázka č. 6

Kromě papírových kytiček si můžete v Paper Garden pořídit i krásné kartonové výseky, tzv. chipboardy. Vyberte správně variantu, ve které jsou uvedeny pouze jména výrobců těchto chipboardů:


A) Scrapiniec, 7 Dots Studio, EgoCraft


B) Wycinanka, Agateria, UHK Gallery


C) Scrapiniec, Wycinanka, EgoCraft




Otázka č. 7


Abychom vám byli ještě blíž, založili jsme vloni facebookovou skupinu, ve které spolu vzájemně sdílíme inspiraci na tvoření, nápady, vychytávky i scrapbookové zádrhele? Věděli byste, jak se tato skupina jmenuje?


A) Paper Garden Club


B) Papírová zahrada


C) Scrapbookové nebe




Otázka č. 8

Na blogu Vás každý týden inspiruje tým vášnivých scraperek. A každá z nás má nějakou scrapovou "disciplínu", která jí nejvíc sedí. Dokážete přiřadit naše designerky k jejich oblíbeným technikám a projektům?


A) Jíťa


B) Monča


C) Timona


D) Mia


E) Dianka


F) Míša



1) svatební knihy a přáníčka, Project Life


2) Mixed Media projekty, květinové layouty, ATC


3) steampunkové projekty, receptáře


4) Project Life a clean&simple přáníčka


5) návody a videotutorialy, květinová vintage přání


6) pastelová přáníčka, rodinné kalendáře a diy návody



SOUTĚŽ

Odpovědi nám pošli na info@papegarden.cz do nedělní půlnoci (8. 4.).

Ze správných odpovědí vylosujeme v pondělí (9.4.) výherkyni, která obdrží poukázku v hodnotě 100 Kč na nákup v Paper Garden.


Žádné komentáře:

Okomentovat