čtvrtek 11. ledna 2018

MIA... Pohotovostný balíček blahoželaní


Poznáte to aj Vy, keď vám napríklad v stredu napíše, alebo zavolá zákazníčka s takouto prosbou..? "Viem, že je moja prosba asi márna, lebo by som to potrebovala už v sobotu,  ale tak skúšam... 😋 možno máš niečo také zapatrošené niekde v rohu 😉" alebo, "Keď mám niečo len tak v zásobe, nevyzerá to, že som na niekoho zabudla a obáločka s hotovosťou stále poteší." A ja samozrejme v takej chvíli nič len tak "zapatrošené" nemám. A tak vznikol tento pohotovostný balíček blahoželaní.

Hneď som vedela čo chcem urobiť a asi ako by mal balíček vyzerať. No keďže ma naozaj vtedy tlačil čas, tak som si rýchlo skočila po inšpiráciu a hlavne presné rozmery nejakého základu boxu na Pinterest, aby som to stihla celé vyrobiť a nemusela sama dumať nad formou a rozmermi. Ten som si už potom prispôsobila a zdobila podľa seba.  Takže základ je taká skladacia krabička, či skôr mini box, v ktorom sú zásoby rôznych obálok na peňažný dar, kartičky s blahoželaním a darčekové visačky.

Základ je vyrobený z papiera vyššej garamáže 300g a ten je ešte zdobený ďalším dizajnovým papierom. Vo vnútri sú tri priehradky rôznych veľkostí. 
Najväčšia je na veľké obálky, alebo pohľadnice, jedna na mini-otváracie kartičky s blahoželaním a jedna na visačky. 

Už dávnejšie som chcela niečo také vyrobiť sama pre seba, hlavne s kalendárom, kde by boli všetky dôležité dátumy sviatkov mojich najbližších.  Nahlas priznávam, že ako sa naša família rozrastá, mám v tom už zmätok a nepamätám si všetky dátumy narodenín a výročí svadieb. Minulý rok som dokonca zaváhala, že koľko to mám rokov ja sama, vážne 😂. A tak dôležitým detailom vo vnútri je mini kalendárik, vďaka ktorému už na nikoho a na žiadny dôležitý dátum nezabudnete. Len si ich tam nesmiete zabudnúť všetky zapísať. Preto je tam aj šikovné pútko na pero, aby bolo stále po ruke.

 Box už stačí len naplňať podľa potreby, ako sa míňajú blahoželania. Zákazníčka si želala nejaký mix farieb a textu. A tu je inšpirácia, ako bol naplnený tento prvý pohotovostný balíček blahoželaní.


Štyri obálky na peňažný dar, alebo nejaké poukážky. Bolo to pred Vianocami, tak je tam aj jedna Vianočná. Základ obálky je z bieleho papiera vyššej gramáže. Na dekorovanie som použila krásne sady papierov 6x6 na Vianočnú Frozen Paper. A na ďalšie tiež 6x6 sady, mám ich veľmi rada lebo v každom balení je po 2až4ks z každého dizajnu a veľkosťou sú úplne perfektné. Modrá sada Gossamer Blue od Lemon Craft a ružové House of roses od Lemon Craft



Mini kartičky s blahoželaním sú jednoduché, pečiatky a washi páska. Visačky sú z dvoch veľkostí. Vrchná je ozdobená výrezom pomocou razníc a pečiatkami s textom, zviazané  šnúrkou.
 Zákazníčka bola veľmi spokojná s týmto prevedením a už je takto pripravená na akúkoľvek neočakávanú oslavu či návštevu o ktorej sa dozvie na poslednú chvíľu 😍 A ja jej už v predstihu tvorím nejaké nové kúsky do zásoby.
Na záver ešte zopár fotografií a detailov.













Prajem Vám iba vrásky smiechu okolo úst a 365 báječných dní po celý rok 2018.
S láskou Mia.

Žádné komentáře:

Okomentovat