čtvrtek 6. července 2017

SOUTĚŽ... ČERVENEC 2017


Začínají letní prázdniny, vše už je v plném květu a louky přenádherně voní. Dáte mi určitě za pravdu, že jedna z nejkrásněji vonících rostlin je levandule. A právě ta nás inspirovala k sestavení nového kreativního kitu. Jestliže i vás uchvacuje kombinace levandulové se zelinkavou, pusťte se s námi do tvoření a zúčastněte se červencového tvoření podle barevné paletky.

ZADÁNÍ: Vytvořte přáníčko nebo jakýkoli jiný papírový projekt podle paletky, kterou pro Vás připravila Monča. Přáníčko musí dodržet barvy paletky a musí na něm být použit alespoň jeden produkt z Paper Garden obchůdku. Přáníčko nemusí být miminkovské.

ZADÁNÍ: Vytvořte přáníčko nebo jakýkoli jiný projekt, podle paletky, kterou pro Vás připravila Jíťa. Přáníčko musí dodržet barvy paletky a musí na něm být použit alespoň jeden produkt z Paper Garden obchůdku. 

VZOROVÝ PROJEKT od Jíťi: Levandulka je oblíbená květina mojí kamarádky. Každou volnou chvilku tráví na zahradě a hrabe se v hlíně. Proto jsem pro ni vytvořila zahradnické přáníčko s plným trakařem květin :)



PODMÍNKY ÚČASTI: Přáníčko nebo jiný projekt nám pošlete e-mailem na adresu info@papergarden.cz a jako předmět napište PG SOUTĚŽ 07/2017. Fotku prosíme ve velikosti max. 500 kB (úplně nám stačí 200 kB). Každý může poslat právě jeden projekt, který musí být vytvořen exkluzivně pro naši challenge. Nesmí se tedy dříve účastnit jiné soutěže či být publikován na Vašem FB či blogu.


Všechny projekty budeme průběžně vkládat do alba na náš Facebook, kde si je můžete prohlédnout a autorky podpořit milým komentářem nebo palcem nahoru... :-) 



TERMÍN: středa 26.7.2017


CENA: Hlavního výherce vybere odborná porota - členky design teamu PG - a bue oceněn 100 Kč poukázkou na nákup v e-shopu Paper Garden a sadou papírů Friday 12 x 12.  Druhý výherce vznikne losováním a obdrží 10% slevu na nákup v Paper Garden.

Žádné komentáře:

Okomentovat